Bayer Zsolt január eleji, Magyar Hírlapban megjelent romaellenes írásával kapcsolatban közöl egy elemzést a Fidesz politikájáról a brit The Guardian. A lap azt boncolgatja, hogyan lett elfogadott egy súlyos holokauszt-múlttal rendelkező európai országban az, hogy valaki nyíltan vállalja a gyűlöletbeszédet, és hogy ez hogyan vált részévé a Fidesz hatalmi stratégiájának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

noboza
Magyarország soha nem volt holocault multtal terhelt.Annak felelősségét kollektívvá tenni valódi idiótizmus.Föleg nem terhelhető a jelenben, sem az országra, és főleg nem a népére.Atörténelem elítéli,a tetteikért felelőseket,de a magyar népet másodszor is kollektív bünösséggel vádolni, rágalmazás.(Lásd Benes dekrétum)Mindezt teszi a fírkász, személyiségjogokat megsértve ,megvádolván,a legitim választáson kormányzási jogot nyert pártot is.Mi is van az antagosztikus kapcsolattal ,Anglia és az Írek között?
csiga0771
Jajjj Röhej Egy hónappal később reagálnak... Futottak azóta már néhány kört...OSTOBÁK !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.