Deutsch Tamás szerint akkora esélye van egy Orbán-Bajnai televíziós vitának, minthogy Deutsch barátai randizzanak Pippa Middletonnal, Katalin hercegnő húgával.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

129 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Tudomásom szerint Bajnai Gordont a miniszterelnöki cím megilleti.
Nem egy sokadik senki, nem miniszterelnök-jelölt, miniszterelnök úr!
Egyenrangú Orbánnal.
Orbán gyávaságán túl, mi akadálya lehetne a megbeszélésnek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Hát, Pippa Middleton valószínűleg nem is ereszkedne le egy ilyen zsíros hajú sutyerákhoz, úgyhogy a meglátása igen helyes.
Másrészről, mint poén, ez igen-igen erőltetett volt... tudod tompika, értem én, hogy érdek a s.ggnyalás, de egy határa annak is van.
töky
@entero: Téged még szerethetlek is akár, de ezt a fideszes bűnbandát a vezérükkel soha nem fogom sem megkedvelni, sem elfogadni. De ellenük a szájtépésen kívül semmit nem tudok tenni. Sajnos.
GORGIO12
hat sracok viktort ne irjuk le ilyen egyszeruen...egy jo vezernek foleg az elenseg hatamogot okosan kell cselekednie...ha viktor beszalt volna a csetepateba a penzugyi ugymond sikerei miat elbukot volna viszont ha a putyinal es a tobbi eurazsiai orszagal szovetkezve plusz penzhez jogokhoz jut figyeljetek meg fogunk meg sort es csipszet enni a teve elot...jobb lesz mint egy igazi kakas viadal majd meglatjatok...deutsch sport miniszterkent nem volt olyan rossz,,,,katalin hercegno hugaval akkorsem randiznek ha a kiralyno szemelyesen utne lovaga...az a csalad katasztrofa es anglia szégyenfoltja...hery hercegel az elen
buboska
Egy deutschfűr figuráz ki bárkit is!! No hiszen!!
buboska
@Pisti271: félti a tyuksz@ros életét!!
buboska
@Vezekelek: Na végre!!Egy tökös kérdés!! Szóval,ki a f...om az a tompika?? Tán a Besenyő család donga lábú "sündörgője"?? nem talált!! vagy netán a Fűr családba bepofátlankodott nődöngető? ...((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.