Akadálymentesítési programot indít a közszolgáltatásban a kormány; a cél az, hogy a kormányablakok és a kormányhivatalokhoz tartozó szervezetek ügyfélszolgáltatásai könnyen elérhetők legyenek a fogyatékkal élők, illetve az idős emberek és a kismamák számára – jelentette be Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter és Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális államtitkára pénteken Budapesten sajtótájékoztatón, melyet jeltolmács is segített.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Micsoda? Erre milliárdokat,amikor évekkel, vagy évtizeddel ezelőtt már volt olyan törvény, hogy minden hivatali bejáratot el kell látni mozgássérült behajtóval. És az új épületeket meg csak ezekkel lehetett átadni. Mire is kell most megint ez a sok milliárd?
leszúrt rittberger
Ja, úgy csinálnak, mintha micsoda hőstett lenne, közben már az EU-csatlakozás óta kötelező volt akadálymentesíteni minden közintézményt...
vukkocska
@leszúrt rittberger: így igaz, csak a pontos dátumot fejeltettem el. :) Köszi a segítséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.