Kiskertje van? Netán összekuporgatott egy hétvégi telekre? Vagy örökölt egy zsebkendőnyi szántót? Segítünk kibogozni, mit is kell tennie: részletes információkat kaptunk a minisztériumból. Nagyon úgy néz ki, nem is olyan szörnyű a helyzet a termőföldek nyilvántartásával kapcsolatban, mint az első nyilatkozatok alapján tűnhetett. Sokan attól tartottak, hogy a változó jogszabályok miatt ezután minden talpalatnyi kis kertecskét súlyos összegekért kell regisztrálni a termőföld-nyilvántartásban, s kis túlzással egy erkélyen nevelt paprikát is be kell jelenteni az államnak. Erről nincs szó, mint lapunk is korábban megírta. Mostanra választ kaptunk összes kérdésünkre a Vidékfejlesztési Minisztérium jogászaitól, így remélhetőleg önnek is segíteni tudunk annak eldöntésében, hogy kell vagy nem kell regisztrálnia.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Továbbra is kérdés, hogy mi van akkor, ha belterületen van a kert.?
alfás
egyszerűbb lenne,ha az autósokat adóztatnák meg,mert az sokkal jobban nyomon követhető. akinek három keréknél több van az autója alatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.