A budai Vérmezőn tartotta becsület napi megemlékezését több szélsőjobboldali szervezet, köztük a Nemzeti Gárda, a Pax Hungarica Mozgalom, a Gárda Szövetség és a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem is. A rendezvényen a Betyársereg tagjai voltak a rendezők- értesült az atv.hu.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GORGIO12
hat tegnap amit latam a moszkva teren...en azthitem a rendorseg rendet teremto orseg...ere nacik fasisztak raszistak es ezek all fajtai kenyelmese gyulekeznek es meg elen tuntetnek is...en azthitem az ilyenek ellen ez az orszag megszavazta a bortont...nagyot csalodtam a torvenyben es az igazsagszolgaltatasban...remelem nekem soha nem lesz ijen igazsag szolgalttokal dolgom...remelem lesz hangja a tegnapi anti fasiszta tuntetesnek...bar ami ithon folyik kezd atvaltani a boszniahercegovina alapotokra...kivancsi leszek ki es kik fognak fegyvert fogni iletve polgar haborut robantani...lasan elkell gondolkodni azon tenyleg emberek kozot vagyok vagy agresziv vadalatok kozt ahol az erosebb uralkodik...mert hogy az igazsag rendszerben torvenyben rendorsegben es az emberek fejeben a nem torodomseg a szarok ra a maroktartas es kit erdekel felfogaselet...a felelem a peszimizmus az ajto bezaras van amit a korupcio atszo mint pokhalo a doglot legyet
GORGIO12
minde rendor ki ott volt szegyelje magat...kivancsi lennek egy alitolag rendornek mondot szemely komentjere a tegnapi tuntetesel kapcsolatban...jelvenyetek torvenyetek fegyveretek van latom de jelemetek batorsagotok es becsuletetek nincs ezt meg tapasztalom...roszabak vagytok meg a naciknal is azok ki altak az eskujuk melet es eletuket atak hitukert...ti kik az egyen ruhat hordjatok eskut tetetek,,,,,es az igasagot veditek...szegyeljetek magatok...remelem rajtam kivul a tegnapi gyalazatot amit a rendorok nema semit nem csinal hoza alasa...mutatot sokan elitelik es ha a ithoni hirekben nem is de a kulfodi hirekben lesz viszhangja...a jutubon fentvan az igasag mobil telefonrol...tagadjatok le ha tudjatok...
profon
Nem bántjuk a kedves nácikat mert ők is szavazó polgárok é nem mindegy ,hogy hova teszik voksukat ! Köszönjük Pintér úr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.