A CÖF alapítója beszédében hataloméhség-menetnek nevezte az éhségmenetet, és visszautasította a rasszizmus vádját. Mint fogalmazott: „nem vagyunk nacionalistábbak, mint bármely más nemzet a világon”. Hozzátette: a kormány a nemzeti konzultációk keretében egyeztet a civilekkel, akik így komoly részt vállalnak a jogalkotásban. Csak akkor lesz összehasonítható az előző és a mostani kormány munkájának eredménye, ha utóbbi is nyolcévnyi bizalmat kap – tette hozzá. Fricz Tamás politológus, a CÖF alapítója, szóvivője szerint sorsdöntő év lesz 2014, amikor történelmi döntést kell hozni a két világszemlélet között. Álláspontja szerint újabb négyéves bizalmat kell adni az Orbán-kormánynak, mert ha hibáznak is, jó irányba haladnak. A másik alternatíva maga tévedés, sőt bűn – fogalmazott. Fricz

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
Fricz "politológus úr csak tudja, annak idején az úgynevezett rendszerváltás előtt teljes
egészében kiállott Kádárék mellett... Az ilyen embernek abba kellene hagynia a politológus
szakmát !
scandináv
"a kormány a nemzeti konzultációk keretében egyeztet a civilekkel,akik így komoly részt vállalnak a jogalkotásban"...már aki... hányan küldték vissza ezeket az izéket?
Dr.luigilongo60
Kedves Fritz Úr!

Én nem hinném, hogy ezeket az embereket bárki is rábeszélhette volna a menetelésre, ha nincsen rá okuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.