Bíró Ica saját vállalkozását kénytelen feláldozni, hogy kifizesse tartozását - írta a Blikk. Az egykori Metal Lady teljesen eladósodott, aminek legfőbb oka, egy a fitneszklubját devizakölcsönből indította be....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
Vegyük már le azt a " fitnesskirálylányt a cimlapról... ez már nem story, hanem reklám...Ki mondta neki, hogy vegyen fel hitelt, legyen " sztár-fitnessklubja " ???
Sok százezer magyar család a napi megélhetésre, lakásvásárlásra vett fel hitelt, és nem tudja fizetni...Kit érdekel ma már egy biróica sorsa??? Ki mint veti ágyát, ugy alussza álmát !!!
Oldja meg a celeb haverjaival a problémáját...akik oda tudtak járni és a " szolgáltatást " igenybevették Ha tudnák, sem segitenék rajta...márcsak azért sem, mert vannak aki jobban rászorulnak...76 millió ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.