Vas megyében arra ösztönöznék a munkaadókat, hogy több nőt és képzett dolgozót foglalkoztassanak a közmunkaprogramban. Emellett idén is a vízügy számít a legtöbb közmunkásra. . Vas megyében tavaly 3300 ember vett részt a közmunkaprogramban. Két hátrányos térségben – Vasvár és Őriszentpéter térségében – is kiemelten támogatták a közmunkaprogramot, beruházásokkal, felújításokkal működő értékteremtő program volt, amelyben több mint 450 ember dolgozott, mondta el Németh Zsolt, a munkaügyi központ igazgatóhelyettes

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Kirúgni a képzett dolgozókat, majd a netto minimálbérnél 18-20 ezer forinttal olcsóbban, sokkal rosszabb munkakörülmények között foglalkoztatni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
voltam a szoc micsodán az a 22800ft a semmitől több, de mire elég..
kukac50
A Gyurcsány és a Bajnai,meg a Békemenet reklámozására költött pénzeket fordíthatták volna munkahely teremtésre, ahol termelő munka folyna.
adsl70
@miazavalami: akkor majd lakatos lajos szállitson téged vizsgálatra esetleg mint műtős és sgéd ápoló rajta muljon a pelenka cseréd. aztán beszélgessünk arról amikor a más terület vagy a betegséged eleve kiszolgáltatva vagy és akkor jön egy magasan képzett közmunkás segédápoló aki veled mint emberrel bánik.
csikknorisz
@adsl70: Én is csak lestem, mikor annak idején a munkaügyiben az ügyintézőm sorolta a kórházi állásokat, ahová közmunkásnak lehet menni. Lassan már a műtéteket is közmunkásokkal végeztetik. :)
miazavalami
@adsl70: Asszem te nem értettél meg..., de nem baj .
darwin
@csikknorisz: Nekem azt mondták,hogy ne sz@rjak,be,a mandulaműtétet,a portás is megcsinálja. Akkor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.