Mert igen, a katonának, a halottaknak lehet becsülete. A katonának, mint embernek kijárhat a tisztelet. Kijárhat akár akkor is, ha az eszme, aminek jegyében vágóhídra küldi a hatalom, becstelen. Mert nem hiszem, hogy azok közül, akik meghaltak akkor mindenki tömeggyilkosnak született sátánfattya volt. Ha tehát családjának egy szerinte becsületben meghalt tagja veszett ott valakinek, gyújtson gyertyát halottja emlékére február 11-én. Ám miközben a kanóchoz érinti az égő gyufát, gondoljon kicsit a becsületre is. Akár arra is, hogy nem csak a kedves halott becsületének napja volt-e? Akár arra is, hogy valóban nagybetűvel lehet-e írni a tömeggyilkos eszme jegyében a napot? Akár arra is, hogy érdemes-e indulatokat gerjesztve ismét feláldozni az akkor meghaltakat. Immár nem életükben, hanem haló poraikban?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
nem tudom akkor amikor ezt csinálták pont olyan katonák voltak mint "lifetime kezelés gracz" adná a parancsot... nem vehetjük azt a bunkóságot azt a bátorságot amit akkor ezek a hazafiak a mindenkor országért életüket adták. Most is halnak meg emberek és senkinek a fejében kritika meg sem fordul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.