Laczkó atya megöregedett, elfáradt, a polgármester kérjen másik plébánost a püspöktől – döntött a kisteleki képviselő-testület még decemberben. A pap ezt múlt szombaton tudta meg. Ajánlott levélben kért magyarázatot a polgármestertől, mert tavaly óta nincsenek jóban. „Kérem a képviselő-testület felhatalmazását arra, hogy támogassa azt, hogy Laczkó atyának megköszönjük az eddigi munkáját. Láttuk, hogy megöregedett, elfáradt, kérjük a Püspök atyának az ebben történő intézkedését. Laczkó atya helyett kérünk egy másik plébánost" – mondta a jegyzőkönyvmásolat szerint a december 13-i képviselő-testületi ülésen Nagy Sándor polgármester (Fidesz). A testület jelen lévő tagjai vita nélkül, egyhangúlag határoztak. Felhatalmazták a polgármestert, hogy „a katolikus egyházzal tárgyalást folytasson új plébános kérése tárgyában".

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
A FIDESZ már a neki nem tetsző papokat is el akarja zavarni.Ez után az Istenük elzavarása következik.Akinek a kezében a hatalom,kezében az Isten.Bravó,ilyen a keresztény pártok stilusa!!
bundi
nekem erről egy mindszety józsef név ugrik be. nem is tudom miért.
honeykiss
Az egyház ne politizáljon, viszont a polgálmester mutathatna némi alázatot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.