Klinghammer István cintányéros, gyermekded felvonulásnak nevezte a Hallgatói Hálózat aktivistáinak akcióját, és úgy véli: mindez nem a leendő értelmiséghez méltó, és árt az átalakításoknak. A röghöz kötésről Hoffmann Rózsa utódja azt mondta: az morális kérdés. Új megbízatásáról azt mondta: "tornanadrágban, tornacipőben vagyok, versenyre készen".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ez a nagyfejű állampárttitkár elvtárs elég viccesen fog mutatni tornanadrágban. HA-HA.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@Pálinkafőző Rézüst: èn is arra gondolok, hogy enteronál lehet radir, amit a moderátorok adtak neki...engem még nem bántott, amiket irogat csak olvasom, nem kommentálom...nem az én dolgom !!! CSak érdekes, hogy mindig ott van " törölve " ahol éppen belép...Nekem 8...
lbs
Gyanítom, hogy Klinghammer professzor személyében törököt fogtak ezek a - jórészt külföldről és a hazai levitézlett libsi értelmiség által - bujtogatott aktivisták.

Úgy mellékesen nem ártana megnézni, hogy egyáltalán valamelyik felső oktatási intézménynek a hallgatói-e, vagy - csak úgy - hallgatóknak adják-e ki magukat?
Mert ha nem valódi hallgatók akkor a köznyugalom szándékos megzavarása jogcímen akár felelősségre is lehet, sőt kell(!) ezeket a fiatalokat vonni!

Különben már a hasonló korú társaik - akik valóban ismeretszerzés végett járnak az intézetekbe - is szemmel láthatóan kezdik unni ezt a viszonylag kis létszámú hangoskodó csoportosulást.
Klinghammer professzor - az elvárható módon - képes lesz kezelni ezt a problémát.
buboska
@Dr. Felipe: ö lesz a bohócügyi államtitkár, klottgatyás kiszerelésben!!
Dr. Felipe
@lbs: Jaja, csak mielőtt nekiállnak hozsannázni a jobbirkák nem ártana utánanézni hogy érvényes e a doktorija mert a jobboldalon sosem lehet tudni hogy ki a doktor és ki a plagizált doktor.
Dr. Felipe
@lbs: A köznyugalom megzavarásáért meg azokat kellett volna már régen felelősségre vonni akik 2006 ban feldúlták egész Budapestet a felbujtóikkal együtt. A mostani diáktüntetések csak babazsúr az akkori eseményekhez képest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.