Az MSZP elnöke szerint a választásokat még nem vesztette el, de már megbukott a kormány. Mesterházy Attila keddi gyöngyösi sajtótájékoztatóján azt mondta: az országban négymillió ember a létminimum alatt él, másfél millióan a mélyszegénységben, 12-13 százalékos munkanélküliség van, 450-470 ezer gyerek naponta éhezik, „ez mind olyan adat, ami azt mutatja, hogy ez a kormány megbukott”. Amelyik kormány ennyire nem figyel oda ennyi millió magyar ember érdekére, az egészen biztosan elvesztette azt a jogot, hogy az országot vezesse – tette hozzá az ellenzéki párt elnöke.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Carpediem
„ez mind olyan adat, ami azt mutatja, hogy ez a kormány megbukott”.
Remélem jó mélyen a jó érett felcsúti tehénszarba!!!
Carpediem
„ez mind olyan adat, ami azt mutatja, hogy ez a kormány megbukott”.
Remélem jó mélyen a jó érett felcsúti tehénszarba!!!
spu00
Ahogy elnézem az egyszerű embereket különböző bevásárló központokban/ főleg élelmiszer/ ilyen megrakott kocsikkal ritkán lehetett látni a nyóc év alatt. Már a beindítás hirére is 43 mrd-al emelkedett a kiskereskedelmi eladások értéke.Horvát országban bevezették, s már félév alatt 300%-l emelkedett a forgalom. Nálunk is ez lesz.Ha igaz lenne a főtitkár elvtárs számai, akkor az 2010-ben még ennél is több volt, mivel azóta a reálbérek emelkedtek, csökkent a munkanélküliség, több ember dolgozik, több a szociális juttatás, növekedett a lakóssági megtakarítás, miről beszélt ?
entero
@spu00: Én is ezt szoktam mondani, nagyon igazad van.
kkalman
Mert Mesterházy odafigyel a szegényekre. Ellenzékben!!!
Nála is működik a hatalom amnézia, amely nem engedi kibontakozni a szociális érzékenységet, ha egy politikus hatalomra kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.