Bővíti szentgotthárdi üzemét az Opel: a 130 millió eurós beruházással több mint száz munkahelyet hoznak létre, és 1600 négyzetméterrel növelik a termelő üzem területét - jelentette be Joachim Koschnicke, az Opel elnökhelyettese kedden Budapesten az Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen tartott sajtóeseményen. A kormányfő szerint példátlan rekorddal van dolgunk.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Kéthelyen a Parlamentben először,mert rosszul gazdálkodnak gondolkodnak,majd csak utána a gazdaságban. Még leépítések folynak emberek elküldése addig nem várható jobb teljesítmény. Most a dohány lobbi miatt még sok kis bolt bezárására lehet számítani.
Még kevesebb adófizető,kevesebb Áfa kerül az államkaszába.
csikknorisz
Ez kurva jó, szalajt a bicikli. :) Orbán úr szövegírói mindig előrukkolnak valamivel. De nyilván nem sokat mentek még szalajtós biciklivel, mert az olyan, hogy egy idő után lehet vele tekerni úgy "mutiba", de aztán megint újra kell kezdeni egy helyben.
nyanya001
@csikknorisz: Mert egy szalajtott szövegíró lehetett !:)
orogordog
Ami a másik ezzel kapcsolódó cikknél nem írtam, 1600m2 nem egy komoly csarnok 20 m x 80 m. Ezt kel ünnepelni a brikok egyen ként is voltak ekkorák hányat is zártak be?
Nyuszicsibe
@csikknorisz: szerintem "agybajos" a biciklije... kéne neki egy flex,aztán csá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.