Elszaporodtak a hamis húszezresek, erről számolt be a napokban a sajtónak egy magyarországi bank. A rendőrség ezzel szemben a fővárosban csak két pénzhamisításos ügyben folytat nyomozást. A Nemzeti Bank szerint nincs ok a pánikra, mert a statisztikák szerint idén kevesebb a hamis pénz van forgalomban, mint tavaly ilyenkor volt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zwei
nagy dolog:D ... én már fizettem harminc- és ötvenezresekkel is ... s csak a váltással voltak gondjaim:-)
Evikati
Zwei: "gazdálkodj okosan"-t játszottál?

Kb. egy hónappal ezelőtt az egyik postán előttünk fizetett volna egy idősebb pár valamit. Egy 20 ezres hamis volt az általuk átadott pénzből, amit a postáskisasszony nem fogadott el. A néni nagyon sírt és azt mondogatták, hogy nem régen vették fel a pénzt a Nyugatinál egy bankautomatából. Na, ilyenkor mi van? Mutatták a bizonylatot is és nem volt bűnöző kinézetük.
Zwei
és? ... mit bizonyít a bizonylat? ... vagy rajta volt a húszezres sorszáma is? ... tudod Évikati: "A pénznek nincs szaga":D ... hát akkor szagmintával lehetne ezt bizonyítani? ... igen!:-))
Evikati
Zwei: Sajnos nem lehet mit tenni! Be kell bizonyítanod, hogy nem otthon, éjszaka gyártottad le a hamis pénzt. Különben téged hurcolnak meg. Egyik ismerősöm pár évvel ezelőtt Görögországban járta meg. Hamis pénzt kapott vissza egy bazárban, majd ezzel "lebukott". Órákig tartották egy őrsön, mire végigjárták az általa elmondott utakat és elengedték.
bocs
Biztosan a biztonságiőr kicserélte.
Zwei
Évikati! ... nem kell nekem bizonyítanom semmit!:P ... felejtsd el! ... a bizonyítási teher a hatóságon van! ... nekik kell bizonyítani, hogy elkövettem azt, amivel vádolnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.