Pert nyert Bajnai Gordon, ezúttal a Hír TV ellen. A bíróság szerint nem felelős az öngyilkosságokért a Hajdú-Bét Rt. csődje kapcsán. A Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyta az első fokon eljáró bíróság ítéletét és kimondta, hogy a televízió idén január 20-án valótlanságot közölt és valótlanul híresztelte, hogy Bajnai Gordon a Hajdú-Bét Rt. csődje kapcsán emberek haláláért lenne felelős. A bírósági döntés augusztus 31-vel lett jogerős, Bajnai Gordon az ítéletet szeptember 30-án kapta kézhez. A Hír TV Pesty Lászlótól idézett, aki saját bevallása szerint is politikai célzattal, az áprilisi országgyűlési választásokra időzítve készített egy filmet. Pesty László ellen rágalmazási eljárást indított a volt miniszterelnök. A bírósági döntés értelmében a valótlanságot állító Hír TV-nek a televízió internetes híroldalán helyreigazító közleményt kell közölnie. A volt kormányfő titkársága közleményében kitért arra: immár sokadik alkalommal ad igazat Bajnai Gordon volt miniszterelnöknek a bíróság,...

Forrás: eszakhirnok.com
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
@verőce21: mondjuk az nem lehet hogy az igazáért harcol???

De hát ti akik tudjátok a frankót és elég mélyen dugjátok a fejeteket a kicsi barna seggébe hogyan is látnátok tovább az orrotoknál!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
murzika
Nem kell aggódni, amíg folt petya meg szájjer volt ribanca vezeti az "igazságszolgáltatást" a csúti tahó meg a csicskahad biztonságban rabolhatja ki az országot, és kergetheti öngyilkosságba emberek ezreit.
Carpediem
@coni: "Mi lesz ha megérkezik Matolcsy sokadik csomagja rövid időn belül. Mi lesz azzal a sok emberrel aki már így is a létminimum alatt élnek? "
Mielőtt megérkezne a sokadik csomag...kívánom, hogy a könnyűbúvár törölje le a szélvédőjét!
Pilóta
Egy ilyesféle rágalmazási eljárást bárki megnyerhetett volna!
verőce21
A kezdő kártyásokat hagyják nyerni az elején! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.