Pert nyert Bajnai Gordon, ezúttal a Hír TV ellen. A bíróság szerint nem felelős az öngyilkosságokért a Hajdú-Bét Rt. csődje kapcsán. A Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyta az első fokon eljáró bíróság ítéletét és kimondta, hogy a televízió idén január 20-án valótlanságot közölt és valótlanul híresztelte, hogy Bajnai Gordon a Hajdú-Bét Rt. csődje kapcsán emberek haláláért lenne felelős. A bírósági döntés augusztus 31-vel lett jogerős, Bajnai Gordon az ítéletet szeptember 30-án kapta kézhez. A Hír TV Pesty Lászlótól idézett, aki saját bevallása szerint is politikai célzattal, az áprilisi országgyűlési választásokra időzítve készített egy filmet. Pesty László ellen rágalmazási eljárást indított a volt miniszterelnök. A bírósági döntés értelmében a valótlanságot állító Hír TV-nek a televízió internetes híroldalán helyreigazító közleményt kell közölnie. A volt kormányfő titkársága közleményében kitért arra: immár sokadik alkalommal ad igazat Bajnai Gordon volt miniszterelnöknek a bíróság,...

Forrás: eszakhirnok.com
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
@verőce21: mondjuk az nem lehet hogy az igazáért harcol???

De hát ti akik tudjátok a frankót és elég mélyen dugjátok a fejeteket a kicsi barna seggébe hogyan is látnátok tovább az orrotoknál!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Ideje is van, pénze is van - miért ne pereskedjen? :)
Hellcat
Na még egy helyreigazítás a libázásról...erről ennyit...RÁGALMAZÁS!!!
Don Quijote
@verőce21: mondjuk az nem lehet hogy az igazáért harcol???

De hát ti akik tudjátok a frankót és elég mélyen dugjátok a fejeteket a kicsi barna seggébe hogyan is látnátok tovább az orrotoknál!!!
verőce21
@Don Quijote: Majd akkor leszek kíváncsi az "igazára", ha az "első félidős" EU-felzárkóztatási pénzek fel nem használásáról kérdezik a bíróságon! :(
Don Quijote
@verőce21: csak itt most nem arról szól a dolog!
Don Quijote
@verőce21: Amennyiben másról is akarsz beszélni , ki fog elszámolni a Budai által elköltött pénzekről! Tudod az elszámoltatási főgenyáról van szó. Mennyibe fájt az nekünk és kit csuktak le? Ki fogja azt visszafizetni??
verőce21
@Don Quijote: Hatalmas tévedésben élsz, ha azt hiszed, hogy a por lepi be azokat az aktákat. Mindennek megvan a maga ideje!
Don Quijote
@verőce21: Ja ezt ismerjük! Fröcsögött a jobboldal a választások után hogy megy a fletó a börtönbe ,oszt mi van, a nagy semmi ! Százmilliók eltapsolva a nagy büdös fütyesz propagandára ti meg még tapsoltok is hozzá, nyelitek a semmit mint kacsa a nokedlit!
leszúrt rittberger
A libázó szerencsétleneknek úgyis mindegy, azoknak száz ítélet sem elég, ha egyszer a fejükbe vették...
Don Quijote
@leszúrt rittberger: nem vették, verték!!
lópicigáspár
Olyan szép ez a libázást! Arra emlékszik valaki, hogy az 1998 ban alakult és 2004-ben már fel is számolt Pilisinvest ügyben háromezer körüli károsult van...? Ki is volt akkor hatalmon? Gyurcsány és Bajnai ugye?
amaramaistanna
Felháborító az Obán vircsaft üldözési háborúja.Tudják,Ők,hogy koholmány az egész vádaskodásuk,de azt feltételezik ,lássuk be joggal,hogy a helyreigazítás nem fog mindenkihez eljutni.Legyen már elég ebből!!! ORBÁN NE LÉGY GYÁVA! ÁLLJ KI VITÁZNI BAJNAI GORDONNAL!!! De ez már túl nehéz falat neked.Jobban szereted a parasztjaidat előretologatni.Azonban vigyázz,lehet,hogy a parasztjaid öntudatra ébrednek és ellened fordulnak.Tehát Orbán jobb a békesség,s vállald a vitát!
amaramaistanna
@verőce21: Az emberi méltóság fontos dolog!Én még kölcsönpénzzel is persekednék.Bár Bajnainak ez egy fillérjébe sem kerül/t,mert az elmarasztalt fizeti a perköltségeket.Úgy tűnik sok pénze van ennek a bagázsnak,pedig jobb lenne a szegényeket támogatni vele,mint műbalhékat!
lópicigáspár
@amaramaistanna: Soha nem fognak "öntudatjukra ébredni", mert a pénz nagy úr!
amaramaistanna
@lópicigáspár: Attól még észnél lehetnének,s lehetne becsületük.Én is szeretem a pénzt.Kérdem,hogy ki nem? Vannak fontos értékek az életben,amelyet egy plusz luxusért sem érdemes feladni.
lópicigáspár
@amaramaistanna: Ne magadból indulj ki, ezek "politikusok"! :-(
Dr. Felipe
Na jobbirkák. Megint nyert egy pert a Bajnai. Lehet libásozni ha még van kedvetek hozzá. A New-York-i fideSS zsidó rágalmazók megint pofára estek.
bretagne
Pereljék be nyugodtan, mindent pert megnyer, mint ahogy eddig is!
X-ray
Régebben néztem a Hír tévét. Ma már csak az ATV-t...
noboza
Megjött egyeseknek a télapó.avagy már a Karácsony?Van mit-van kit ünnepelnetek -színtelen kis világotokban.A kolompos megint nyert-- mit is?Még két ilyen győzelem, és el is veszett vagy+.
coni
Magyarországon sajnos nincs értéke a becsületnek. Simorral most ugyanezt csinálják (állítólag " államtitkokat szivárogtatott" amikor a kötelességét teljesítette). Az összes médiából ez a hazugság folyik a Médiatanács legnagyobb egyetértésével, holott két perc alatt ellenőrizhető, hogy hazugság.
Az viszont nem hazugság, hogy Orbánnak 3 év sem kellett hogy napi 7-re nőjön az országban elkövetett öngyilkosok száma. Mi lesz ha megérkezik Matolcsy sokadik csomagja rövid időn belül. Mi lesz azzal a sok emberrel aki már így is a létminimum alatt élnek?
aborisz
Szerintem az érintetek máshogy értékelnék ezt a dolgot!!
murzika
Nem kell aggódni, amíg folt petya meg szájjer volt ribanca vezeti az "igazságszolgáltatást" a csúti tahó meg a csicskahad biztonságban rabolhatja ki az országot, és kergetheti öngyilkosságba emberek ezreit.
Carpediem
@coni: "Mi lesz ha megérkezik Matolcsy sokadik csomagja rövid időn belül. Mi lesz azzal a sok emberrel aki már így is a létminimum alatt élnek? "
Mielőtt megérkezne a sokadik csomag...kívánom, hogy a könnyűbúvár törölje le a szélvédőjét!
Pilóta
Egy ilyesféle rágalmazási eljárást bárki megnyerhetett volna!
verőce21
A kezdő kártyásokat hagyják nyerni az elején! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.