A „nemzeti szolidaritás jelképeként” a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma plenáris ülése alkalmából Kövér László házelnök kezdeményezésére pénteken az Országgyűlés Hivatala kitűzte a székely zászlót a Parlament Kossuth téri homlokzatára – tájékoztatta az Országgyűlés sajtóirodája pénteken az MTI-t.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Ha igazán szolidárisak lennének a határon túli magyarokkal, nem osztanák meg őket és nem olyan védelemben részesítenék, ami miatt káruk keletkezik!
Ki kell találnia a csángoknak, a vajdaságiaknak, a felvidékieknek és az Ukrajnában élőknek is valami zászlót!
Az ausztriai magyaroknak nem, mert bolondok lennének ide kívánkozni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Nem tudom hogy használnak-e vagy sem ezzel, mert nem értek hozzá... csak az érzelmi reakciómat érzem, ami tetszik... de hát ez a populizmus lényege ugyebár... annyira ügyes manipulátor populisták, hogy még egy magamfajta vér-liberálist is képesek érzelmileg meghekkelni... ;)
Halszem
És a Magyarországi kisebbségek?!
Hol a cigány, örmény, szerb, szlovák, zsidó stb. zászló?
Azokat mikor tűzeti ki a szochazás Kövér elvtárs?
kiskutyauto
@Halszem: a magyarországi kisebbségek a cigány kivételével köszönik szépen jól vannak... a székely zászló kirakása egy gesztus egy megnyomorított magyar régió és az ott élő testvéreink számára, mivel egyfelől kritikus időszakot élnek meg, ami akár hepiend-el is végződhet és 50 év után újra valamelyes önrendelkezésük lesz, ergo most van egy különleges apropó... a helyi kisebbségek semmi féle hátrányt nem szenvednek, semmiért sem kell küzdjenek nincsenek megnyomorítva... Egyetlen kivétel van, a romák, azonban azok igen jelentős részt felelősek a helyzetükért, ha nem is teljesen, mert igen nagy a mindenkori társadalmi felelősség is az állítólag nem létező romakérdésben... szerintem ha a romák bármely vezetője, szövetsége, érdekképviselete a parlamentbe megy fontos megbeszélésre, Kövér kartács nagyon szívesen kitűzi a roma zászlót is gesztusként erre az alkalomra, tisztelegvén roma honfitársaink előtt. Elnézést ha testvért nem írok, de a romák ugyebár indiai származású etnikum, ami tök jó, de nem igazán vérrokona a magyarnak, ellentétben a székelyekkel, akik tisztán magyarok...
Nyuszicsibe
Szerintem Vitya, jobban járnál,ha egy fehér zászlót tűznél ki.
torok sultan
Hogy most örülni kell vagy bosszankodni,vagy sajnálni a romániai magyarokat? - NEM TUDOM ELDÖNTENI!
De valszeg egyre jobban elmérgesedik a viszony,aminek következményei lesznek!Lásd Szlovákia.!A magyarság és érdekei egyre leszorulnak a perifériára,és a nagy "hős kebel" majd összemegy.!Majd az ezer sebből vérző magyar büdzsé finanszírozhatja,hogy...
lajospapa
Ez nem volt egy költséges akció. Az éhségmenetet fogadó molinót átfestették székelyzászlóra. Haszna meg annál több. A székelyeket nem üldözik tovább, aki meg véletlen éhezett, az nem éhezik tovább. Elege lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.