Vasárnap kora délelőtt a 2008-2009-es, magyar romák elleni rasszista sorozatgyilkosságra emlékeznek Békásmegyeren.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Hova szarjak? Magyarországon, a cigányok által meggyilkolt több ezer Magyarra mikor fogunk megemlékezni? Azok nem rasszista gyilkosságok voltak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kerék
Hova szarjak? Magyarországon, a cigányok által meggyilkolt több ezer Magyarra mikor fogunk megemlékezni? Azok nem rasszista gyilkosságok voltak?
lbs
Érdekes, hogy az első számú vádlott éveken át élt Izraelben sőt katonai kiképzést is ott kapott...
darwin
Az alábbiakban vázolt kulturális véleményhez igazodva :a jó édes... ,meg a kedves...t... meg,és az összes ... fel a ...mindet!
Zsoel
@kerék: Ott a pont! Minden magyar "rasszista mészárlásra" 50 cigány rasszista mészárlás jut.
kerék
@Zsoel: Vagy több, ezeken a cigány-gyilkosságokon kívül szinte nincs is több.
Sosem hallani, olvasni olyat, hogy: Magyarok betörtek és halálra vertek egy idős cigányasszonyt, magyarok leszúrtak cigányokat stb...ilyeneket nem hallani sohasem, ez bezzeg senkinek sem tűnik fel.
Zsoel
@kerék: Ja-ja... Nem a magyarok szoktak 2000 forintért és egy lábosnyi pörköltért agyonverni valakit.
kerék
@Zsoel: Na ja, közben meg mekkora rasszisták vagyunk...
Holnap be is rontok egy romos cigányputriba, agyonverek mindenkit, és ellopom az összes patkányt amit találok.
Zsoel
@kerék: Jól teszed. És ha cigány sofőr ijesztené meg az úton futkározó gyerekedet, ne habozz rátámadni a rokonokkal, és agyba-főbe verni.
jaaa
@kerék: @darwin: @Zsoel: @lbs: gratula nektek, ajánlom a tükröt előtte nyál gyűjtés és mindent bele...
kerék
@jaaa: Bocs nem tudtam, hogy cigus vagy, akkor hozd vissza a bicajomat...most!
QQríkú
Az a fura, hogy négy magyar balfékre akarják ráfogni a cigányos közti családon belüli erőszakot!
Én nem hiszek a rendőröknek!
entero
Már elnézést, hogy közbe szólok, de itt most olyanokról van szó, akik áldozatai lettek ennek az áldatlan állapotnak, köztük egy kisgyerek is. Sajnos nem vitatható az a tény, hogy a romák által elkövetett bűncselekmények száma aggasztó méreteket öltött, és valóban tenni kellene valamit, hogy megálljon, de mint már írtam az elején, itt most egészen másról van szó. Többek között egy ártatlan kisgyerek életéről. Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni.
kerék
@entero: Cigányok által mennyi ártatlan halt meg? De azokat mindenki leszarja magasról, ha öreg volt ha fiatal.
Nem tudok együtt érezni velük, főleg, hogy nem sokon múlt, hogy engem is megöljenek.
entero
@kerék: Sok. Éppen ezért is írtam, hogy az ártatlanok miatt vonatkoztatok el a cselekedeteiktől most. Elhiheted, én is együtt éreztem Szögi Lajos családjával, Marian Kozma családjával, Bándy Kata családjával, és még lehetne sorolni. Viszont a szememben most másról szól ez a történet, és tudod, félő, ha a rendőrség nem lép fel kellő hatékonysággal a közel jövőben, akkor az emberek veszik majd kézbe ezt az ügyet, és ők sem fogják nézni kik lesznek az áldozatok, a lényeg az lesz hogy romák legyenek. Egy kiterjedt bosszúhadjárat képe körvonalazódik, és ezt nem én találtam ki.
kerék
@entero: Egy ilyen nagyon is elképzelhető, viszont az elsődleges kirobbantó ok a cigányok viselkedése.
Ne lepődjenek meg, ha ugyan azt kapják vissza amiket ők elkövettek ellenünk.
entero
@kerék: Ebben egyetértünk, a kiváltó okban legalábbis. Viszont úgy gondolom, vagy annyira értelmes ember, hogy ne akard ártatlanok halálát, főleg gyerekekét.
kerék
@entero: Nem akarom senki halálát, de az öldöklést nem mi kezdtük. És előbb-utóbb fizetniük kell.
entero
@kerék: Reméljük így is lesz, de azok legyenek kizárólag a bűnözők, hovatartozástól függetlenül.
nehogymá
a rablás lopás nem rasszista büncselekmény,oda megy lopni rabolni ahonnan tud.de ha valakit azért támadnak mert más fajú vagy vallású az raszista.azért van különbség a szándékban.mellesleg cigányokat már itéltek el rasszizmusért magyart még egyet se.tölem már lopott magyar,akkor az most buzi vagy zsidó?
Dr.luigilongo60
Lassan egyre több magyar ember is rá fog kényszerülni a lopásra a mélyszegénység eredményeként.Mikor a gyereknek enni kellene adni, egy idő után az erkölcsi gátlások fel fognak oldódni a magyarokban is.
sonderkommando
@kerék: Az első hsz mindent visz.

@jaaa: A politikusokon kívül a másik nép- és nemzetromboló csapás (melyhez képest a cunami Isten áldása) a buckalakók állati hordája. Ilyenekre NEM EMLÉKEZÜNK!!! Legalábbis tisztességes magyar ember nem. Magam részéről majd emlékezem arra a napra, amikor az utolsó koheró is eltűnik...
sonderkommando
@entero: Igen, ártatlan, egészen addig amíg fel nem nő...
darwin
@Dr.luigilongo60: Csakhogy...A magyarokat el fogják ítélni a lopásokért,ha lesz ilyen.A kisebbséget pedig azért,mert van 5-6 gyereke,nem fogják.Vagy ha kisebb értéket lop,megbüntetik a perköltségre+ minimális büntetés,amit közmunkán ledolgozhat napi 6 órában 5000 forintért.Az átlag magyar,meg dolgozhat nettó 4000-ért 8 órában,normában.Nem érti meg senki,hogy a diszkrimináció ellen harcolunk.Te is ,én is,meg a többi normális.Ne legyen egyenlőbb a cigány mint én,sőt,pozitív diszkrimináció elvén többet kap mindenből / könyv,menza,ruha,élelmiszersegély,ingyen kollégium,oktatás,tanfolyamok/ , mint a rendes dolgozó.
kerék
@entero: Legyenek bűnözők...de ha a gyerek óvodában megveri vagy meglopja a csoporttársait, az még ártatlannak számít?
sonderkommando
@Dr.luigilongo60: Igazad van. Nagyon is. Viszont a magyarokon lehet segíteni, mivel más a hozzáállásuk, a mentalitásuk, de a buckalakók esetében nincs mit tenni. Megpróbáltuk éveken át, nem jött össze.
sonderkommando
@kerék: Ha emlékezni kell, akkor Szögi tanár úrra emlékezem.
véderő
Gátat kell vetni valahogyan a cigó beltenyészetnek. Jó mondjuk nem gyerekmészárlással, hanem kasztrálással, és más egyéb szabadfoglalkozással.
Az nem járja hogy ezek a szutykok a többségi társadalom adóforintjain szaporodnak élősködnek.
kerék
@sonderkommando: Ne is mond. Rá mikor emlékezünk? Vagy a többiekre?
Az év összes napján, naponta 3, cigányok által meggyilkolt emberre lehetne megemlékezni, és még a felénél sem tartanánk.
Dr.luigilongo60
@bubu1 :

Ez a videó megdöbbentő és félelmetes a jogkövető állampolgárok számára, már láttam a megjelenésekor is.
Hűen tükrözi a mentalitásukat a gangesztündéreknek.
Igazából az is nagy baj, hogy nincs tekintélye a rendőrnek velük szemben.
véderő
A múlt héten történt, három tizenéves cigó bement a boltba ahol lakok, és cigit kértek. Az eladó nő, nagyon helyesen nem szolgálta ki őket. Erre majdnem szétverték a boltot. A rendőröknek azt mondták csínytevésből.
bubu1
@Dr.luigilongo60: Régebben nem így volt. :)
Manapság nem hogy nincs tekintélyük,hanem nem is akarnak foglalkozni velük bizonyos okokból.Persze a közúti igazoltatás,traffipax az megy ezerrel - probléma egy szál se.
entero
@kerék: Ez jó kérdés. Tulajdonképpen a szülő, az otthoni példa a felelős még egy gyerek esetében.
kerék
@entero: Pont ez az. Otthon ezt látja, ezt csinálja. De akkor már nem teljesen ártatlan.
Dönthetne úgy is, hogy nem csinálja ezt, valamennyi erkölcs mindenkiben van születésétől fogva.
lbs
@jaaa: Miért is írtad - többek között - nekem is címezve: "gratula"?
lbs
@Dr.luigilongo60: Főleg azoknál "oldódnak" - kissé talán túl könnyen is - akik ehhez a szinte beilleszkedésre képtelen etnikumhoz tartoznak.
Akiknek tizenhat év is kevés olykor az általános iskola elvégzéséhez!
Dr.luigilongo60
@lbs: Könyörgöm, próbálj már meg egyszer végre helyesen értelmezni mások gondolatait és ne csak vak gyűlölettel idedurrantani valami "ütőset", hogy asszongya "jómőgmontamnekkijje".
buboska
@kerék: Miért állítod,hogy "nem mi kezdtük"!!?? Miért? És ha "mi"kezdtük?? Ez olyan kocsmai kijelentés volt!! "mi csak visszaütöttünk!" Ja!!!
buboska
@sonderkommando: Úgy ám!!És amig fel nem nő,kétszeres gaztett a mggyilkolása!!
lbs
@Dr.luigilongo60: Semmilyen "ütőset" nem "durrantok" sehová!

Igen, az ország lakosságának egy része valóban mély-szegénységben él!
Ennek számos oka van, pl. bányák, ipari üzemek bezárása, TSZ-ek és melléküzemágaik megszűnése, az építőipar tömegépítkezéseinek a megszűnése, stb.
Ennek a következtében valóban sok ember vált munkanélkülivé.

Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a szociális rendszer jogi réseit kihasználva létrejött egy réteg, amelyik a "megélhetési gyermektartásra" állt rá, kapta, kapja a segélyt és esze ágában sincs tisztességesen dolgozni!
Ugyanakkor a hivatásos rettegők részéről ki is lettek kellően okosítva és különféle trükközések és a rossz jogszabályok kihasználásának a segítségével elvégzett munka nélkül élnek.
A kapott összegeket meg nem a gyermekek javára fordítják, hanem alkoholizálásra, sőt újabban sajnos az ő köreikben is megjelent a drog.
Ugyanez nyugaton is jelen van, elég ha az olaszországi és franciaországi állapotokra utalok, de Anglia sincs jobb helyzetben.
Az USA-ban meg már évtizedek óta jelen van ez a jelenség.
A legnagyobb hiba az, hogy ez a réteg vagy nagyon alacsony szakképzettségű, vagy totálisan szakképzetlen.
És sajnos sok közöttük a szellemileg visszamaradott.
Ez a deviáns viselkedésű felmenőik utóhatása gyakorlatilag egyértelműen, meg az általuk folytatott életmódé.

Egyet elismerek: Ezek valóban "ütős dolgok" nagyon is azok!

Ezen segíteni pedig a neoliberális módszerek alkalmazásával egyáltalán nem lehet, ezt a nemzetközi példák is egyértelműen igazolják!

Továbblépni csak akkor lehet, ha sikerül olyan munkalehetőségeket teremteni, tömegesen, amelyik felszívja ezt a réteget.
Ezen felül pedig aki nem óhajtja felvenni a munkát közülük, azt meg a törvény által biztosított eszközök segítségével igenis rá kell a tisztességes munkára kényszeríteni!

Ha pedig megjelennek a "nemzetközi közvélemény" jeles képviselői, akkor megfelelően kell kezelni a reakcióikat és következetesen folytatni kell a megkezdett munkát.
kerék
@buboska:
Miért lenne az?
Ha az eu a pofánkba vágja, hogy rasszisták vagyunk, akkor előtte nézze meg kik kezdték a rasszista gyilkosságokat. A magyarok bosszúból öltek, ez nem helyes. De a cigányok nem értenek másból, csak az erőszakból.

Ha teszem azt valamelyik nagyszülődet agyonvernék 2000 forintért, te utána nem kívánnád a vérét az elkövetőknek?
Dr.luigilongo60
@lbs: Egyetlen dolgot kellen már elismerni végre, hogy ezt az országot nem a cigányok, hanem ügyeskedő magyarok lopták szét, ugyanis az elsíbolt pénzek arányaiban a kettő közt lényeges különbség leledzik.
A spontán privatizációt ugyi nem a cigányok csinálták, azok sem a cigányok voltak, akik a rendszerváltás után egyik pillanatról a másikra dúsgazdagok lettek érdekes körülmények között.
Erről miért nem szónokolsz?
A napjainkban is és az előző években elkövetett titokzatos milliók és milliárdok eltünése az nem probléma?Munka nélkül de büszke magyarként megnyúlni az államot az sem probléma?
Persze tudom, mindig csak a cigányok,na meg a zsidók.
Már elnézést de az az én szememben renkívól rövidnadrágos gondolkodás, ráadásul én soha nem állítottam, hogy a cigány probléma nem lenne létező de te képtelen vagy tovább látni ennél.
lbs
Mit kellene elismerni?
Ezt az országot helyesen - és magyarul leírva - az ügyeskedő MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK -lopták szét.
Akik sok esetben azután Izraelben telepedtek utána le...
Annak idején a '80-as évek végén ilyen eset volt amikor egy Gerő nevű fehérgalléros bűnöző 188 miilió dollár értékben akart állítólagosan olajmezőkbe befektetni az USA-ban, azután a pénzzel együtt eltűnt.
Akkoriban meglehetősen nagy port vert fel az ügy.
Később - a médiák szerint - Izraelben bukkant fel.
Nem én írom, az akkori médiák terjesztették!

Te általánosságokról irkálsz, én meg konkrét problémahalmazról írtam be, ami a nyugati államokban éppen úgy jelen van mint sajnos már a Hazánkban is.
Az pedig, hogy a te szemedben mi a "rövidnadrágos gondolkodás" teljes mértékben indifferens.
Egy véleményként veszem tudomásul.
Véleménye mindenkinek lehet, meg véleményeltérése is, pl. az általad beírtakról.
koki32
@Levendula: Miért is?Megindokolnád?Köszönöm...
koki32
@Levendula: Miért is?Megindokolnád?Köszönöm...
Dr.luigilongo60
@lbs: Neked mindenről a zsidók jutnak az eszedbe?

A kártya két oldalát meg tudod különböztetni?
lbs
@Dr.luigilongo60: Nem mindenről. Csak azokról akik Izraelben telepedtek le - a médiák állítása - szerint no meg a megélhetési rettegőkről.

Egy korsó HB sörről pedig a csodálatos München, meg a még csodálatosabb Deutsches Museum.
Egerről pedig a magyar hősiesség és a remek borok. Stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.