A KDNP a kilakoltatási moratórium 2 hónapos meghosszabbítását javasolja és felhívja a kormányt, hogy a családi csődvédelem kodifikációs munkálatait gyorsítsa fel - közölte a Kereszténydemokrata Néppárt vasárnap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Ez roppant kedves gesztus a kdnp részéről. A szívem megszakad, milyen emberbarátok...:(
Szvetlana
Ez az információ meg fogja nyugtatni a kilakoltatás előtt állókat

hogy a családi csődvédelem kodifikációs munkálatait gyorsítsa fel - közölte a Kereszténydemokrata Néppárt vasárnap.
GyorsolvasásFolytatás

Röhej:)))))))))))))
QQCSI
A ténylegesen ß@rban levő hiteleseket nem húzták ki a bajból,
-legfeljebb a közszolgáknak adott kisegítésekkel, ami persze szintén nem a kdnp zsebét apasztotta, hanem szokás szerint a te az én adómból jótékonykodott.
-a spekulációs céllal felvett hiteleket meg azok fizették vissza, akik rendesen benne voltak a mindenkori forint bedőléseknek: országgyűlés, önkormányzati képviselők, polgármesterek és azok fidesz-kdnp-s holdudvara.
-az ócsai lakópark is csak egy tetves szemét pénzmosás, amelybe bele fognak rokkanni azok a szerencsétlenek, akik pályáztak és "nyernek".
-azok meg végképp nem mennek semmire a rezsi 10%-os csökkentésével, akiknek már nincs gáz és villany az otthonukban. Mekkora öröm, hogy kapnak még 2 hónap haladékot...!:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.