Tüntetnek a menekültek kedden a II. kerületi Lövőház utcában, hogy Magyarország mellett az Európai Unió figyelmét is felhívják a Magyarországon menekültként és oltalmazottként élő emberek megélhetésük és lakhatásuk kilátástalanságára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
@QQCSI: De ők mehetnek tovább, hiszen az egész eura érvényes az ami ránk, azaz nekik is kötelességük menekülteket fogadni...Vagyis tovább mehetnek szabadon.
Mind 1 végülis. Az országnak úgysincs sok hátra, addig hadd szórakozzanak itt a menekült munkanélküliek, akik a jogaikat tudják, de kötelezettségeiket megint csak nem.
kerék
@leszúrt rittberger: ÉN megyek(ha minden jól megy), itt hagyom az egész szart.
Itt majd csak azok maradnak, akik itt is jól keresnek, a nagyon szegények, az öregek, meg a fosztogatók. Ilyen körülményke között nem lehet normálisan élni.
kamazuka
Én maradok!
Áldjon ,vagy verjen sors keze!
Hihetetlen,de ilyen körűlmények kellenek ahoz,hogy konstruktívan gondolkodni tudjak!
szepwilly
kerdezem en,hol a VÖRÖSKERESZT,hol az EGYHAZ nem beszelve,hogy van egy menekült ügyi hivatal!Az is igaz ha mindent megpnanak ami jar jobban elnenek,mint aki minimalberböl el!
Január
Eléggé tájékozatlanok voltak ezek a menekültek, hiszen rosszul választották meg a célországot.
QQCSI
@Január: Kétlem, hogy Magyarország volt a célország, csak megbuktak és itt rekedtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok