Éveken át listázta az új hallgatókat az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzata (HÖK). A gólyatáborba jelentkezőket világnézetük, pártszimpátiájuk, felekezeti hátterük és vélt származásuk alapján jellemezték. Az adatbázis egyik szerkesztője és a HÖK elnöke elismerte a listák létét, de állítják, a kényes részleteket utólag hamisította valaki. Az ELTE rektor helyettese elképzelhetetlennek nevezte a listázást, ám ha mégis történt volna ilyen, az szerinte a rendőrség hatáskörébe tartozik. A diákok egy részénél nem sikerült profilt alkotni, sokukat pozitívan jellemeznek a készítők: „Harcos környezetvédő”; „Rendes néptáncos katolikus lány”; „Színházi alkalmazott, tehetségesnek tűnik”; „Aranyos pázmányos kiscsaj”; „Egy hétig volt a dévai árvaházban és még szép is”; „Forma a csávó”; „Zene és irodalomszerető”. „Pörgős ivós”; „Ismerős arcok a kedvence és Horthy emlékiratai”; „Egészséges világlátású klassz csaj”; „MTK szurkoló, de amúgy refi”. Vannak negatív jellemzések, például ilyenek: „Koliba nem...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Hát ez már eléggé az alja.
Érdekes az is, hogy a HÖK és a HAHA együtt tüntettek, aztán a fidesz elhíresztelte, hogy a HAHA mszp-s, erre a HÖK meg betámadja?

MI a faszt várunk, ha még az egy célért küzdő diákok sem tudnak összefogni?
Ilyen a magyar, egymással marakodik, a hatalom meg megszopat. Gratulálok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
Gratulálok HÖK! A jövő nemzedéke. Süllyedjetek el szégyenetekben!!!
Dr. Felipe
Alja népek ezek mind akik ilyen listákat gyártanak. Csak merem remélni hogy a diákok többsége nem előitéletes de ha mégis akkor ez az ország elveszett.
Bástya Elvtárs
Ezek azok, akik 3 kérédsre nem tudják a választ?!

- Mikor volt a II. világháború?
- Ki volt Eötvös Lóránd?
- Mi történik a kisméretű tárggyal, ha az űrhajós a Hold felszínén elejti?
profon
Minden listázó bekaphatja ! Magukat is felvették a többiek közé az "über fasza gyerek" jelzővel ???
Boros Anikó
Az atv.hu kedden azt írta, a hallgatói önkormányzat éveken át listázta az új hallgatókat az ELTE Bölcsészettudományi Karán, a gólyatáborba jelentkezőket világnézetük, pártszimpátiájuk, felekezeti hátterük és vélt származásuk alapján jellemezték.
De remélem mindig azt a nézetet kell vallaniuk ami az adott társadalomban éppen aktuális,és természetesen a felső tízezer védelmének a szolgálatában. levőket nem azt amit éppen éreznek ,de ki nem mondhatják ,mert vagy fel sem veszik,vagy ha felvették kirúgják.MIÉRT IS ?ÉS HOGY IS VAN A "SZABAD SZÓLÁS SZABADSÁG" vagy ez nem mindenkire vonatkozik???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.