Vegyesen zárták a kereskedést a legfontosabb ázsiai részvényindexek - 54 ezer fővel megdöntötte a nyári történelmi rekordot az Ausztriában foglalkoztatott magyarok száma - Kósa Lajos szerint a bankokkal tervezett új megállapodás az ösztönzésről szólna - jóval olcsóbb lehet majd az E. ON gázüzletágának a vételára - az ócsai szociális lakópark házainak fele üresen marad - Nézze meg itt >>

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

buboska
Ócsára a fideszpályázatot előre megnyert, csúti csókos csirkefogók (cs-cs-cs)költöznek!! És különben is,ez a telep pontosan úgy néz ki,mint a '60-as évek elejei, faluvégi cigányputri telepek!! DE!!! Azokon a telepeken zömmel, dolgos /szegkovács,teknővájó,drótos-fótos / és még ki tudja,milyen ipart űző roma családok éltek!! DOLGOZTAK!!De Ócsára vajjon melyik nemzedékük kerül??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.