A magyar feldolgozóipar bizalmi indexének rendszerváltás óta valaha mért legrosszabb 12 hónapját zárta 2012-ben, és a kilátások is a válság legsötétebb időszakát idézték. A helyzet az utolsó negyedévben sem változott jelentősen, ám reménykedésre okot adó jelek mutatkoznak - derül ki a Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Intézet Zrt. negyedéves feldolgozóipari konjunktúratesztjéből.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ezek nem tudják hogy itt már három éve sikertörténet van? Unortodox tündérmese, elrugaszkodás, felemelkedés, gyarapodás, aratás, piros seggpöttyös gyorsnaszád, szabadságharc, győzelem, világnemzet, félázsiai népségek, fülkeforradalom, én még sohasem hazudtam, pávatánc, nem leszünk gyarmat, minket irigyel Európa, senkit sem hagyunk az út szélén, megvédünk mindent és mindenkit, stb. Majd valamikor úgy 2050 ben még 1 milla munkahely is lesz, meg majd valamikor két hét alatt rend is lesz, meg majd valamikor mindenki haza fog jönni, meg majd valamikor mi adunk kölcsönt az IMF nek, meg majd valamikor lesz Nagy-Magyarország is. Sejj a mi székely lobogónkat fényes szellők fújják.

Hát ezek ám a nagy dolgok. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.