Két nap alatt három alkalommal kellett illegális hústermékek miatt eljárniuk az élelmiszerbiztonsági szakembereknek: február 20-án 7 és fél mázsa, míg ma közel 4 tonna lejárt fogyaszthatósági idejű, beazonosotíthatatlan, tiltott módon lefagyasztott, engedély nélkül előállított húst és húskészítményt vontak ki a forgalomból....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
@csapnivalo: Azt, majd nyilván nem fogok mostantól füstölt sonkát enni tükörtojással, meg kolbászt, cigánypecsenyét jó fokhagymásan, mert nincs elég takarmány :D Termeljen, akinek ez a dolga, én meg fizetek a húsért.
bosszants
@csapnivalo: Itthonról van szó és nem egy teljesen más kultúráról!
Ne forgasd ki a szavaim mert ahhoz te túl kevés vagy.
Ahogy a Cavinton sem hat a Japán emberre, úgy az ő perisztaltikájuk, gasztroenterológiai rendszerük más kajához van beállva.
QQCSI
@csapnivalo: Márpedig én nem cserélem le a gulyáslevest és a rántott csirkét, a pitypang salátára csalánnal.
Etiópiában meg nem lesz attól több a gabona, hogy a magyar csirke kukoricát eszik, hidd el!
nehogymá
ha sok hüvelyest ennénk akkor meg nöne az ozon lyuk.igy legalább rátudjuk fogni a kérödzökre.nem én voltam...
darwin
@csapnivalo: És ha azt a hülyeséget bevennénk,amit írogatsz,akkor nem lenne éhínség a földön.
csapnivalo
@bosszants: Ugyan már! Miért lennék kevés hozzád? Ismersz? Nem! Ha így ilyet írsz látatlanba, lehet, hogy magadat sem ismered még eléggé.

Neked írtam először? Nem! Te szólítottál meg engem először, nem én téged. ÉN nem neked írtam. Ismerem a fehérjeszükségletet, de nyilván Te sem állítod, hogy teljes körűen CSAK húsból beszerezhető. Ha szerinted csak abból, akkor nincs miről beszélnünk tovább.

Ironizáltam, ez tény. Ha ilyenre ugrasz, akkor bocsánat, hogy én is a Net-en vagyok. Látszik az azonnali becsmérlő megnyilatkozásodból, hogy sokan bosszanthatnak téged.

A Cavinton (Calan) nem tudom, hogy jön ide, de ha már ennyire belekevered, biztos azt is tudod, hogy mára világszerte legalább annyira hatékonynak tartják, mint egy pohár meleg vizet. Japánban max csak hamarabb merték kimondani. Persze azért is tették, mert zajlott a gyógyszerártámogatás visszaszorítása és amit lehetett, kilistáztak. Ennek azért nem sok köze van a japán emberek bélmozgásához (vagy ahogy Te nevezed sokkal érthetőbben: perisztaltikájukhoz). Na jóccakát pajtás!

@leszúrt rittberger: Így van! :D

@QQCSI: Ja, sajnos... Egyébként én is eszem húst.

@darwin: Csak ennyin múlna? :O

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.