csapnivalo

Így kerülhetjük el a demencia mentes időskort
Így kerülhetjük el a demencia mentes időskort???
Bakker, akkor el se olvasom!
Én arra gyúrok, hogy a demenciás időskort kerüljem el!
Újabb, 30 millió forintos luxusjachttal hasíthatnak a NER tagjai az Adrián
Megjegyezném, ha tényleg 30 millió forint lenne egy ilyen, akkor több száz magyar tartana ilyet a legközelebbi horvát tengerparton (hogy ne kelljen sok benzint fizetni).
Az Átlátszó portálon 30 millió euró van árnak megjelölve. Mi is a különbség?
Szét fog szakadni az unió
Semmi sem tart örökké (szerencsére), de azért az ilyen mondatokat mindig nagyon szeretem:

"A brüsszeli elit viszont – Angela Merkel és Soros György, illetve a mögötte álló globális pénzügyi körök hathatós inspirálásával – bevándorlásbarát álláspontra helyezkedett, s ezt kérte számon a tagállamokon is."

A Soros random beszúrása ahol lehet, már megkérdőjelezi a cikkíró tisztánlátását, vagy minimum a komolyságát, ha ezt engedi. Soros nem brüsszeli elit. Ha józanul nézzük, Merkel sem az. Egyik sincs delegálva a brüsszeli elitbe, ha már így kell kifejezni magunkat.

Ez csak egy példa több közül, amit a cikkben az író (vagy valaki) elkövet, de amúgy a cikket érdemes elolvasni, azonban fent kell lennie annak a "bizonyos" szűrőnek a szemüvegünkön.
Varga Judit szerint az Európai Bizottság LMBTQ-aktiviták óvodába és iskolába engedésére akarja rábírni a kormányt
@Málna: Ne haragudj, de amellett, hogy a gyermekvédelemmel maximálisan egyetértek, csak ismételni tudom magam: "Csak annyiról van szó, hogy a jogalkotók összemostak két témát." (nem sorolok fel további példákat, azt föntebb megtettem)
Ez pedig 2 dologra jó:
1. hangulatkeltésre
2. figyelemelterelésre a valódi viselt dolgaikról
Fidesz: "Gyurcsányék brüsszeliták utasításait hajtják végre, amikor támadják a konzultációt"
Ez a kopasz pedig putyiniták, erdogániták és hszicsinpingiták utasításait hajtja végre. Hopp, kopogtak. Orosz, török és kínai emberek állnak az ajtóban...
Varga Judit szerint az Európai Bizottság LMBTQ-aktiviták óvodába és iskolába engedésére akarja rábírni a kormányt
Még mindig csak a mellébeszélés. Csak annyiról van szó, hogy a jogalkotók összemostak két témát. Példának okáért ha a szivárványos csoportot behelyettesítjük az ellenzékkel, és a pedofílokat a gyilkosokkal (mert ugye az utóbbi böntetőjogi kategória), akkor a törvény értelmezése az lehetne, hogy aki ellenzéki, az gyilkos is. Tisztázzuk: aki szivárványos, az nem feltétlenül pedofíl is. Aki pedofíl, az nem feltétlenül szivárványos is. Vagy aki ellenzéki, az nem feltétlenül gyilkos, vagy aki gyilkos, nem feltétlenül ellenzéki. Továbbmenve ez igaz a kormány tagjaira is. Aki kormánytag, nem feltétlenül gyilkos, de a gyilkos sem feltétlenül kormánytag. Írhattam volna autószerelőt is, és bankrablót. Szóval a ferdítés, témák összemosása, terelés, fölösleges indulatkeltés megy állandóan a kormány részéről, amiből a szavazóiknak is elegük van már. Elhihetik, tudom. Ezen a fotón pedig egy csinos nő van, de ez a tulajdonsága nem mentesíti abban, hogy az arca mögött viselt agyát rosszra használja.
Kövér László szerint az ellenzék gyakorlatilag "nyílt zendülést hirdetett az alkotmányos renddel szemben"
Akkor max 2010 előtti rend ellen zendülhetnének, mert azóta nincs többség által elfogadott alkotmányos rend. A 2,5 millió nem többség. Vajon meddig kell még hülye paprikajancsik lopásról elterelő dumáját hallgatniuk az embereknek?
Böröcz: a baloldal az emberekkel fizettetné meg a klímaváltozás költségeit
A fidesz pedig az emberekkel fizetteti meg azokat a büntetéseket adó formájában, amiket a kormányba delegált tagjai döntései kapcsán Brüsszel kiró Magyarországra. Ezt sose feledjük.
Együtt gyászol Orbán Viktor, Áder, Kövér és Kásler – a miniszterelnök mondta a búcsúbeszédet is
Ha Marcellt kérdezték volna, valószínűleg elég lett volna neki a "számtalan művésztársa, barátja és tisztelője" is. De Őt nem kérdezte senki, így lett propagandaesemény ez is. :(
Jön a budapesti vadászati világkiállítás, kitömött állatokra eddig csaknem 50 millió költöttek
@namihami: Nagyon kíváncsi leszek a résztvevői létszámra. (és itt nem a minisztériumokból kirendelt közalkalmazottak számáról beszélek)
Jó lenne látni, hogy egy látogatóért - elosztva a költségeket - 100 milliós, vagy "csak" tízmilliós bekerülési értéket kell tudomásul venn.
Jönnek-mennek az ingatlanok a Fudan Egyetemnek és a Diákvárosnak
@namihami: Sokaknak nem tetszik a Fideszben sem, de ha nem szavaznák meg, a következő hónapban töredékére esne a "járandósága". Nem csak a parlamenti pénzekről van szó. És ennyi. Anyagilag van megfogva az egész bagázs. Van az az ár... :(
Az Alkotmánybíróság szerint kiegyensúlyozottan tájékoztat a köztévé
Ezek után köztévé hír: A köztévé szerint kiegyensúlyozottan ítél az Alkotmánybíróság.
Muhaha...
Háborús készülődés: az orosz flotta repülőgéphordozó-harccsoport megsemmisítését gyakorolta Hawaii irányában
Inkább az az érdekes, hogy a háttérhatalom (lol) mit akar azzal tudat alatt sulykolni, hogy egy ilyen hírt a Propeller az "Itthon" rovatba tesz... :)))
Ez az eddigi leghatékonyabb vakcina – a teszteken 100%-os védettséget nyújtott
@Namely: Igen, utánanéztem. Van itt egy jó cikk, amiben lejjebb gögetve hozzák az összes vakcina árát.
hu.euronews.com/2021/03/18/vakcinaszerzodesek-mennyi-az-annyi
Hát így is sok.
Ez az eddigi leghatékonyabb vakcina – a teszteken 100%-os védettséget nyújtott
Lehet, hogy rosszul tudom, de mintha 60$ lenne a Sinopharm a megfelelően "kedvező" és "jutányos" beszerzési csatornán keresztül, és nem 30, mint ahogy a cikkben van.
Varga Judit szerint a normalitást a CÖF képviseli Magyarországon, Balog Zoltán Szellemi Honvédő lett
@Duke Nukem: Kipróbáltam, amit írsz, és igazad van! Nálam is... Őőőőő... .nnwnefw éáe.eŁzte ézh-... ... . .
Fürjes Balázs beleszállt Karácsonyba: szerinte még egy bolti eladónál is elvárás, hogy tudjon angolul
A címre reflektálva: A bolti eladótól azt is elvárják, hogy ne lopjon.
Tehát ebben az olvasatban kormány versus Karácsony, a lopást nagyobb bűnnek tartom, minthogy valaki beszél angolul vagy nem, pedig közméltóság.
Varga Judit szerint a normalitást a CÖF képviseli Magyarországon, Balog Zoltán Szellemi Honvédő lett
A CÖF-öt pedig Varga Judit képviseli. Körbeért. De ki az a Balog?

Balog:

Régies: Ügyetlen (személy vagy kéz). Ügyesség, ötletesség nélküli. Mozdulataiban nem elég gyors, mozgása a célnak megfelelően nem eléggé kifinomult, gyakran hibázó.

– Nem leszel te jó ács, fiam – zsörtölődött az ácsmester az inasára – eléggé balog vagy te ehhez. – Kifogtam egy balog fiút a bálon – panaszolta barátnőjének a lány. – Tánc közben letaposta a lábam.
Galla MIklós elővette a nemi szervét a színpadon – és ez még nem minden
Mindig is túltolta. Ez csak egy visszajelzés számára, hogy farokcsóválásra még nem terem babér.
Nem nézik ki Mészárosból, hogy saját gondolatai jelentek meg az interjúban – kapott egy kihívást
Elolvastam a cikket. Megismertem belőle azt a korrekt, jobb oldali érzelmű, intelligens, (még egyszer) korrekt, segítőkész, feddhetetlen vállalkozót, akinek a neve... na nem a címszereplő, de örömmel venném, ha valaki tényleg tudna erre nevet írni. Vélemény?
Szijjártó örömhírt hozott: Moldovába is utazhatunk védettségi igazolvánnyal
@csapnivalo: na persze tudom, hogy Piréznek írják a Pirázt, de elrontottam. Az utazás lehetőségének izgalma a ludas.
Szijjártó örömhírt hozott: Moldovába is utazhatunk védettségi igazolvánnyal
Hopp, már indulok is. Mire odaérek, remélem, hogy onnan már Narniába és a Tatooinra is tovább mehetek, mert érvényes lesz az utazási lehetőség! "Számos országgal, folyamatosan egyeztetünk" - dolog miatt pedig nem kell aggódni. A számosságát tekintve tehát megszámlálható mennyiségről beszélünk, így Peti nem fogja "számtalan" helyre szétszórni energiáit, hanem csak a legfontosabbakra koncentrál, azaz Azerbajdzsánra, Dubaira, a Piráz és a Zöldfoki szigetekre és még azon dél-amerikai országokra, ahol nem adják ki az embert gazdasági bűncselekmény miatt.
Nem kapkodtak az Orbán által hirdetett ingyenhitel után
Körülbelül 100x ilyen sokan igényelték volna, de csak az 1%-uk "felelt meg", azaz leginkább olyan, akinek MEJDNEM mindegy, hogy kap e vagy sem, mert amúgy is el van. Kvázi ez a kör az, aki naná, hogy felveszi, mert amúgy az ingyen hitel tényleg megéri. Sokan vannak, akik valamely pontnak nem feleltek meg, de ha mégis megkapták volna, akkor pillanatok alatt rendbe szedik a dolgaikat úgy, hogy a hitelt is vissza tudják fizetni és felfelé ívelő pályára léphettek volna. Úgy látszik, ez nem cél.
Orbán: Lezártuk, túléltük, Magyarország hónapokkal jár a többiek előtt
"Orbán: Lezártuk, túléltük, Magyarország hónapokkal jár a többiek előtt"
... őőőő... izéé... de hát NEEEM... :-O
A Lufthansa elkerüli a belarusz légteret
@voltmárjobbis: ha sok "x" lett volna a mondatomban, akkor biztos :)
Karikó Katalin elárulta, mire költené a Nobel-díjjal járó pénzt
Ha egy részét megtartaná, vagy akár az egészet, azt se lehetne felróni neki. Én kívánom, hogy Ő kapja, és ha adakozik is, remélem egy kicsit visszatart a családjának, a nyugdíjas évekre és egészségápolásra. Mert megérdemli.