csapnivalo

Egyre többen követelik Balog Zoltán lemondását – Forrong az egyház
Előbb-utóbb minden valamire való szervezet kiveti tagjai közül azt, aki nem ért semmihez. (legalábbis bízom benne)
Telekomos vagy? Rövidesen neked is lehet Netflixed
Amúgy most is lehet. Csak elő kell fizetni. Pont úgy, mint amikor a cikk szerint MAJD lehet.
Újabb aggasztó hír Katalin hercegnéről – Törölték a nevét a honlapról!
Szeretem többször elolvasni ugyanazt, úgy könnyebben megjegyzem. Ezzel a cikkel az a baj, hogy csak 2x van leírva ugyanaz, és nem 3x vagy 4x. Hiszen úgy sokkal jobban meg lehetne jegyezni. Na mindegy. Van még hová fejlődni. Kár, hogy a többi cikk csak 1x van leírva.
Karácsony Gergely: A Fidesz ma felállította a politikai elvtelenség világcsúcsát
@KisTehen: "A demokrácia szó az ógörög δημοκρατία (demokratia) szóból származik, jelentése a nép uralma." - szóval szerintem ez tetszene neki, ha volna.
Szili Katalin tajtékzik, nagyon kifakadt a pártra, amelynek korábban alelnöke volt: "Meg lehet-e ezt bocsátani?"
Szocialistaként igen magas pozíciókig jutott. A 2002-es kampányban ő is szerepet vállalt a Kövér László elleni, az úgynevezett köteles beszéd ürügyén végrehajtott karaktergyilkosságban. A 2005-ös köztársaságielnök-választáson nem nyerhetett, hiszen sem Orbán Viktor, sem Gyurcsány Ferenc nem volt érdekelt a sikerében. A kudarc után pedig háttérbe szorították az MSZP-ben. (by Sz.Szabolcs Hang pont hu)
Amit hozzátennék, Szili álszent, mint az őt befogadó politikai tábor. Egoista, és sértett is. Karrierista volt, de immár csak a húsosfazék a célja. Ha visszavonulna, pont senkit nem érdekelne, és nem is hiányolná senki. Mégis, ez lenne a saját élete szempontjából a legjobb döntése.
Puccs készülhet az őrjöngő Zelenszkij ellen
Azt gondolom, hogy a közjó érdekében a Propellernek joga van kitiltani az olyan oldalak tartalmainak megjelentetését, amelyek kattintási csalikkal befolyásolják a média fogyasztását "és értelmezését". Még akkor is, ha ezen oldalak zászlóshajójáról, az olvashatatlanná vált Origóról van szó.
Mészáros Lőrinc a közmédia felé kezdett terjeszkedni
Valahol, a Földközi tengeren egy yachton napjainkban:

"Na JÓ ANDIKA! Tessék, itt van! Csak legyen már nyugalom. Én azt szeretem."
Elárulták: Ezért forgolódott egy Leopard tank a Hungária körúton
Hogy miért forgolódott egy Leopard tank a Hungária körúton? Mert csak így nem tett kárt a környezetében. Tudott volna egyenesen is menni. Mindenen át.
Elhunyt Szirtes András
@Pegero: Előtte pedig az elektroműszerész szakközépiskola elvégzése után, villanyszerelő ipari tanulóként alig tizennyolc évesen lett a Mafilm munkatársa, ahol villanyszerelőből és műszerészből lassan segédmikrofonossá, vágóasszisztenssé, vágóvá, segédoperatőrré, operatőrré, rendezőasszisztenssé, majd rendezővé vált, végigjárva a szamárlétrát.

Utána pedig 1987-1989 között az Egyesült Államokban tartott egyetemi előadásokat. Munkásságát háromszor a filmszmele különdíjával (1987, 1995, 1996), 1996-ban A filmkritikusok díjával, 1998-ban Balázs Béla-, 2011-ben pedig Herczeg Klára-díjjal ismerték el. Ennyi tényleg elég is...
Hivatalos: Ukrajna pert indít Magyarország ellen
Egy kicsit arrogáns ez a hozzáállás, mert mezőgazdasági termelő országokra akarja rákényszeríteni, hogy saját termelt takarmány helyett tőlük vegyenek. Amit nyilván a kereskedő meg is tesz, mert az ukrán gabona olcsóbb. Nem valószínű, hogy megnyerik a pert, mert a döntés az országok saját hatásköre, de érdemes figyelni ilyen jeleket a megfelelő jósláshoz a jövőbeli hozzáállásukkal kapcsolatban mindenhez.
Teljesen átírja a játékszabályokat a NAV, évekre visszamenőleg mindent felderít
Írja a cikk: "... példaként szolgálhat az adóhivatalok számára világszerte.". Lenyűgöző rendszer lehet. Biztos mesterséges intelligencia is segíti, hogy egy bizonyos célcsoportnál akkor is minden rendben legyen, ha kamu számlákat fogad be (ott csak a kiállító lesz hibás), vagy nem fizet ki milliárdokat az alvállalkozóinak (ami persze "nemzet"gazdasági érdek.). Ha példa lesz, utána jöhet az "Adóhivatalok Egyesüljetek!".
Ilyen, amikor beszöknek a börtönbe: Őrizetbe vették az Észak-Koreába szökött amerikai katonát
A háttérben:
- Figyelj Dzsó! Nem lesz dicsőségmenet, senki nem fogja tudni, hogy mit tettél, de el kell vinned ezt az üzenetet a hazád és a világ érdekében a diktátornak, hogy elkerüljük a káoszt. Árulónak fog mindenki hívni, meg kiröhög a fél világ, de TE és ÉN tudni fogjuk az igazságot. (...Dzsó szerepében később egy mozifilmben Tamás Cirkáló)