csapnivalo

Nógrádi György helyretette az ukrán államtitkárt: "Öreg, ingyen kaptok mindent!"
Csak, hogy tiszta legyen. Pontos nyilvántartás van az utolsó töltényig, hogy mikor, kitől, mennyit és mit kapott Ukrajna. Ha vége a háborúnak (bocsánat, különleges hadműveletnek), akkor hosszú lejáratú kölcsön formájában kell Ukrajnának mindenki felé letörlesztenie a kapott felszereléseket. Ezért nyomják az eladhatatlan öreg fegyvereket nekik, mert ez mindenkinek egy jó exit a szarjuk elbótolására'. Max. lesz olyan, akik utólag elengedik a tartozást, de biztos kérnek cserébe mást. Ennyi.
Sürgős tarifaemelést kérnek a taxisok Orbán Viktortól
A cím alapján... A papok is már hozzá imádkoznak, nem? Térdre csuhások?
Váratlanul elhunyt Lukasenka külügyminisztere
Állítólag a felesége ezután öngyilkos akart lenni, de nem találták otthon.
Még a parlamentben is meglepetés volt Palkovics László lemondása
Azért mekkora egy semmi banda. Még Navra is. Ha kérdezel bármit, odasandít orbánra, hogy bólogat-e, és mondhatja, vagy a száját nyalogatja, ami biztos valami mást jelent, de tény, hogy megmukkanni se mernek nélküle. Nincs itt orbán? Megállt az ország.
Katonai készültséget rendelt el Norvégia: Ez évtizedek óta a legsúlyosabb biztonsági helyzet
@jesz: nem érdemes összekeverni a két dolgot, mert a katonáknak közük sem volt ahhoz az esethez. A yard meg a fegyverhiánnyal is az erőszakmentességet igyekezett hangsúlyozni, ami persze a Breivik ügyben pont visszaütött. Katonailag viszont Norvégia messze előttünk tart, így hát ha ők operettkatonák, bele sem merek gondolni, hogy a mieink mik. :D
Curtis szerint védekezési mechanizmus volt, hogy nem jelent meg a koncerteken
Hiába no, az erősebb kutya baszik. A többi siránkozik csak vagy eloldalog. Ha meg valaki sokadszorra sem teljesíti a vállalt dolgait, senkit nem érdekelnek az indokok. Lehet eloldalogni szép csendben és lehetőleg ne is halljunk róla többet.
Rátámadt és kirabolt egy nőt egy másik Miskolcon, egy óra alatt elfogták
Hol lehet az a másik Miskolc? Ez már a multiverzum híradó? Ott is Orbánék nyertek?
A szexi Jennifer Lawrence “büdösebbeket fingik, mint egy babon élő kamionsofőr”
Sose feledjük, hogy a bab az növény. És miért jó - többek között -, hogy vega a csajod? Hááááát... nem olyan büdös a... tudodmi.
Jennifer pedig valszeg sok húst eszik.
Atombombát robbantottak és helyre tették Matolcsyék a forintot, Parragh László kiborult – De mi is történt valójában?
Parragh László kiborult? Akkor nem borult ki, amikor asszisztált a KATA beszántához? Tudom, hogy csak egy fingópárna, aki azt fingja ki, amelyik seggből épp nyalja a "tudást", de ha tényleg kiakadt, akkor lehet, hogy rosszul jött ez neki is? Nem azt kapta, amit ígértek? Naív?
Hszi Csin-ping: meg kell valósítani Kína teljes újraegyesítését
@jesz: Igazad lehet. Az oroszok mindig is rettegtek az átszivárgó, és szibériában letelepedő kínaiak miatt, és Kína most kapott példát is, hogyan is kell annektálni többségében kínaiak lakta területeket. És ha a példa ragadós, akkor az ellen lépik meg, aki maga is így tett. "Mi" *** meg majd azt is támogatjuk: alfahir.hu/2022/08/09/kina_menczer_tamas_tajvan_orban_viktor_usa_kulgazdasagi_es_kulugyminiszterium
Ki kardot ragad, kard által... ugye. Az oroszok meggyengültek, Kína erősödik, a végén még Oroszország teljes egészében európai állammá válik, ha az Uralon innenre szorul.

*** ( én ugyan nem )
A diákok újabb tüntetést szerveznek az 1956-os forradalom évfordulójára
Ezen egyszerűen minden jóérzésű embernek és legfőképpen kiskorú gyermekek szüleinek ott kell lenni.
Novák Katalin a vallásosságunk felvállalása mellett kampányol
A vallás és a hit nem jár kéz a kézben. Megvallom, én azt vallom, hogy mert valaki összevizezte a homlokomat gyerekkoromban, még nem lettem vallásos, bevallom, így nincs vallásom. Meg aztán ha azt vallom, hogy egy olasz város központjában székelő vallás vallójának vallom magam, akkor rövidesen bevezetésre kerül ennek is az adója, mert csak a "több" az, ami elég, és ha már kevesli ez a valláscsapat az államtól herdált milliárdok mennyiségét, bevezetti azt jó lesz ne félj. Szóval akármit vallasz, a pénztárcád jövőbeli kizsákmányolása ellen még időben gondolkodj, mielött bejelölöd ezt.
Újabb veszélyes szankciót akar Brüsszel, Ursula von der Leyen árplafont követel a vezetékes földgáznak
@Giovanni Alba: Hehe: "Arra várnak választ, hogy amit eddig megszavaztak, aláírtak az rossz, nem kelett volna megszavazni, aláírni?"

Még ha arra várnának. Na, hát sajnos ilyen nincs. Csak olyan kérdéseket állítanak össze, aminek egyetlen értelmes válasza az "igazukat" igazolja.
Karácsony Gergely szerint Palkovics orosz rulettet játszik Magyarországgal
A maradék lefosztása az országnak. Recept: lehetetlenítsd el az önkormányzatokat, vonulj be megmentőként fehér lovon (talán épp Semjén) és fizesd ki a felhalmozott adósságot, amit generáltattál, cserébe végy saját kezelésbe mendent, majd egy csomagban 100 évre titkosítva add el annak az oligarchának, aki a legtöbbet fizeti cserébe a svájci bankszámládra érte.
Bencsik András szerint az uniónak hadba kellene lépnie az Egyesült Államokkal
Az Északi Áramlat szerint az uniónak hadba kellene lépnie az Egyesült Államokkal Bencsik András miatt.
Parragh László elmondta: Az élet mindig őt igazolta
Igazolta... Ja... Bérencnek kell lenni, meg gerinctelennek, lefelé taposni (azt is, akinek az érdekét kellene képviselni), felfelé nyalni. Régi recept. Vajon az ősei hagyták rá?
Megvan, melyik a legmegbízhatóbb mobilszolgáltató Magyarországon
"Szerecsenmosdatás"... Médián keresztül keltik a jóhírét, hogy alátámasszák a megvásárlás okát, pedig csak adósságot vásárol az állam. A Vodafone-nak nincs semmije, mindent kiszervezett külső cégekbe és azoktól bérel. Üres cégért több, mint 700 milliárdot fizetni egy olyan vicc, amin nincs kedve röhögni senkinek, csak aki kapja a pénzt. És nem csak az eladó kapja.
KDNP-sként folytatja Navracsics Tibor
Muhaha! Az olyan, mint a húsvéti nyúl? Csak a gyerekek hiszik azt, hogy létezik?
Több titokzatos jel tűnt fel II. Erzsébet halála után - képek
Ehhez nem kell fellépned az origóra. A TV2 Tényeket majmolja, oda kell átlépned még egyszer. Ennyi a hír:

Egy Telfordban élő nő egy felhőben az elhunyt királynőt vélte felfedezni, a jelenségről fotót is készített:

"Csak akkor látod, ha valóban keresed. Lehet, hogy ez egy jel, vagy csak mi magyarázzuk bele, senki sem tudhatja igazán. Azt viszont tudom, hogy ez a hölgy a legnagyobb tisztelettel szentelte nekünk az életét. Nyugodjon békében, II. Erzsébet királynő" - olvasható Bethell bejegyzésének hozzászólásai között.

További érdekesség, hogy a királynő halálát követően egy dupla szivárvány is megjelent a Buckingham-palota felett, amelyet szintén sokan egy jelnek vélnek.