A rezsicsökkentési intézkedések következményeit ismerteti az Elmű-Émász társaságcsoport a lakossági ügyfeleknek a napokban kiküldött levelében - ismerteti a pénteki Népszava. A lap szerint a levelet felháborítónak nevezte Németh Szilárd, a rezsicsökkentést ellenőrző parlamenti munkacsoport vezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Orbán szarakodik az aláírás gyűjtéssel egyszerűbb lenne ha azt mondaná mostantól kezdve kevesebb adót utaljanak át az Elmütől.
egységnyi fogyasztás (1 kWh) után összesen 1,32 Ft bevétel marad. A weboldalán az Elmü egy szemléltető ábrát is publikált, amiből látható, hogy a fogyasztó által fizetett 45 forintos egységárból 17 forint valójában az MVM-hez kerül, 11 Ft - adó formájában - az államhoz, 15 Ft a szállítóhoz, és csak 2 forint marad az egyetemes szolgáltatónál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.