Ismert panasz az álláskeresőktől, hogy elküldtek már több száz önéletrajzot, és "válaszra sem méltatták" őket, állásinterjú, állásajánlat meg végképp nem lett belőle. Sőt, "ismerős HR-es is megnézte", szerinte jó, mégsem kap vele állást - nekik ad tanácsokat legfrissebb bejegyzésében Jobangel a HR Blogon. Az eredménytelenség legalapvetőbb oka, hogy az elküldött álláspályázat alapján a jelölt nem felelt meg a pozícióra. A Jobangel blog szerzője hangsúlyozza, hogy ez az ítélet a pályázó valós tudásától, tapasztalatától függetlenül, csupán az álláspályázat alapján is megszülethet. Blogunk szerzője az álláspályázatok formába hozását tekinti specialitásának, ezért a következőkben néhány hasznos észrevétellel szeretne segíteni az álláskeresőknek.

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Engem nem lep meg, ha nem jeleznek vissza,hogy nem vesznek fel. Minek? Annyi a jelentkező,hogy ha mindenkinek visszaírnának arra is fel kéne venni egy embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.