100 forintot követelt egy 12 éves gyerektől az „eltérő kultúrájú” rabló, miközben fojtogatta. A Makói Rendőrkapitányság néhány perc alatt elfogta és őrizetbe vette. A bejelentést követően néhány percen belül elfogta és őrizetbe vette a Makói Rendőrkapitányság B. László 19 éves helyi lakost, aki 2013. február 21-én délután, a Bethlen utcán megkergetett, majd fojtogatott egy 12 éves gyereket, akitől 100 forintot követelt. A sértettnek sikerült kiszabadulnia és elmenekülnie. A Makói Rendőrkapitányság rablás bűntettének kísérlete miatt a támadót őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

loboncos
Orbángecicigányfattyú!!!ezeknek mindent lehet.Kiengedik és kártérítést kap ,a büdöscigány vajdától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Természetesen nem cigány volt, hanem egy indomagyar honfitársunk, aki megpróbálta visszaszerezni a százast, amit a gyerek elrabolt tőle.
Sede
@csikknorisz: és nem fojtogatta, hanem megsimogatta a 12 éves gyereket.
honeykiss
@Sede: ráadásul még pedofil is...a franc esne bele...
Sede
@honeykiss: :-))))) halmozottan eltérő kultúrájú!
csikknorisz
@Sede: Ez nyilvánvaló, csak a gallérját igazította meg, mert gyűrött volt. Esetleg hivatásos bűvész, a gyerek meg félreértette, mikor egy százast akart elővarázsolni a füle alól. De ezek a rászistákok minden jószándékú cselekedetben csak a rosszat látják.
lbs
Azért ilyen történetet nehezen tudok pl. Pilisvörösvár, vagy Óbarokk térségében elképzelni...
Miért van az, hogy mindig ugyanazzal az etnikummal vannak problémák.
Pedig akár Pilisvörösvár, akár Óbarokk, szintén idegen eredetű etnikumok által lakott...

Ha ilyen és hasonló etnikai összetételű településekről jönnek hírek, azok általában hangulatos szüreti bálokról, hagyományőrző testvérvárosi találkozókról, stb. szólnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.