Az MSZP Országjárásának Komárom-Esztergom megyei állomásán Lukács Zoltán, az MSZP megyei elnöke és Mesterházy Attila, a szocialista országgyűlési frakció vezetője, a párt országos elnöke foglalta össze a legerősebb baloldali párt programját. Közöljük a STOPhoz eljuttatott beszámolót a rendezvényről.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"Zsúfolásig telt teremben vastaps fogadta a szocialisták vezetőit"

Orbánt is, Gyurcsányt is...Jó vicc lenne, ha a sajátjai füttyszóval és ellenséges bekiabálással fogadnák az ideáljukat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Kutyafüle: nem kell mindent benyalni amit egy médiumban olvasol, ha másik oldalnak szolgáló sajtót nézed akkor pont fordítva írják!
Minden újságíró torzít, szépít, hazudik pont amennyire a cikkért fizető érdeke megkívánja. Magyarországon már régen megszűnt a pártatlan, tényszerű újságírás!
Kutyafüle
@nahát: Valóban van egyfajta eltérés a Magyar Nemzet és a Népszabadság között:))
foglaltnick
Zsúfolásig telve a terem jajongókkal - ők mind Teddy jajongói és a szocikéi egyben - ha egy szóval kellene jellemeznem, azt mondanám: fejgeteges volt a szoci nagygyűlés!

A község művelődési házának mind a 250 nm-én tolongtak azok, akik még járni tudtak önerőből. Sz@rházi szokásához híven csúsztatott, de hát szociknál ez alapvető dolog, majd újfent bizonygatni kezdte: 47000 az kevesebb, mint 23600 - ekkor tört ki a vastaps újfent.

Várjuk az új gazdasági mechanizmust és vele az IMF-et, a gigahiteleket, a Böszmét, a Libást és egyéb, levitézlett szocikat, akik sosem emelnek GÁZ - Á - RAT, csak 27 alkalommal.

A szokásos szoci hablaty mind a 62 helyi híve nagy megelégedéssel csoszogott haza s fogyasztotta el csirkefarhát/szárazkenyér/hideg víz estebédjét.

Jó móka volt, jövőre együtt, veletek, ugyanígy!
A Tündik bündije
Tekintsük ezt egy másik szempontból közzétett évértékelőnek. Itt sem hangzott el több csúsztatás és nettó baromság, mint a felcsúti kiskirály szájából tegnap.
csikknorisz
Meseházi, semmi "utánam srácok", meg múnvolkingos bikicsunáj? Gyengültök, waze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.