Országértékelés egy kicsit másképp, avagy a csúsztatás receptje. Orbánt nem szeretik a gyerekek? Bocsika, de 2006-ban tízezerrel több baba szavazott a kormányra. Ennyire nincs mivel dicsekedni. 90 300 csecsemő született meg idén csak a Fidesz kedvéért, mondta ma Orbán Viktor. Ezek a csecsemők még a fogantatás előtt áttekintették a matolcsyzmus perspektíváit, felismerték az elkerülhetetlen felvirágzást, és úgy döntöttek, ebbe a narancsligetbe érdemes lesz leszületni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
Hát, nem egy Ratkó-korszak, az már szent igaz!
buboska
@senkifia68: Szerintem meg az a barom,aki ezt a dilis dumát elhiszi!Gondolom ezért jobbikos náci szövegért, kijár egy csábos mosoly a szemkilövött krisztikétől, és egy sor öhöhöhkhmkhmkhm a vona,nem demokratikus pártelnöktől.
buboska
@senkifia68: BLABLABLABLABLA...ezerrel!! orban gyáván elmenekült az általa felhergelt pógári tömege láttán.A páncélozott furgonja mélyéről, szepegve kuksizott kifelé és gyönyörködött az óriási sikerében!! A többit tudjuk : estére romokban a főváros több kerülete,égő TV székház,körbesz@rt,hugyozott Kossuth tér stb.
aborisz
Nálunk a cigány asszonyok fiatalon úgy szülnek mint AKA gépkarabély sorozat lövésre állítva!!
Pálinkafőző Rézüst
@aborisz: az mán igaz..:( 25 - 28 éves nagymamák(!!) vannak, és nem néhányan...Sokan, nagyon sokan...:((
aborisz
Csak az a baj ezt a sok árokba szült gyereket nekünk kell eltartani utána meg börtön rezsit is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.