Több százezer forintba is kerülhet manapság a budapesti temetkezési helyek újraváltása, amit az üzemeltető a sírkertek hatalmas területével, az ezzel járó tetemes fenntartási költséggel magyaráz - olvasható a Magyar Nemzetben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nem váltjuk újra mert nem lesz miből,Rátemetnek,mi tudjuk szeretteink ott vannak alul,és bármikor kimehetünk hozzájuk. Nem egy csokor virággal,csak egy szállal.
Ennyi a történet.Szedik be a pénzt 300 milliárddal számolta el Matolcsy magát, be kell szedni,bármi áron is. Közmunkás nem megy a gyereked iskolába mert nincs cipője ruhája,nem kapsz közmunkát nem kapsz 49 ezer éhbért, dögölj éhen családostól. Minden hónapba megmarad az államkasszába ez a pénz.
A 300 milliárdot be kell szedni,nem lesznek megszorítások, nem lesznek új adók csak reformokat hajtanak végre. Már temetések sem lesznek mert nem lesz miből!
A temetés is csak a gazdagok kiváltsága lesz, a szegényeknek még arra sem futja a pénzükből.Sok ismerősöm tartja otthon a hamvakat,Én meg már mindenkit eltemettem akit kellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.