Bár a kormányváltás óta a Fidesz rengeteg szavazót vesztett, sikerült megőriznie vezető helyét a közvélemény-kutatásokban . Ha az ellenzéknek nem sikerül egy erős választási szövetséget létrehoznia, a Fidesz csak a saját elkötelezett híveinek mozgósításával megőrizheti kormányzati pozícióját, amit az új választási rendszer (újrarajzolt választókerületek, több egyéni kerület, egyfordulós rendszer, győzteskompenzáció, határon túli listás szavazatok) csak megkönnyít. Az MSZP-ben egy-két önkormányzati sikert követően már trendfordulóról beszéltek, mi inkább a 2010-es K. O. utáni lassú erőgyűjtésről, amit a lassan de biztosan növekvő népszerűségük is jelez. Mesterházy Attila rendbe szedte a pártot, átvette a kezdeményezést az E2014-től, ezzel is megkerülhetetlenné téve a szocialistákat a kormányváltást sürgető erők között.

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
A közvéleménykutatások fizetett hazugságok.Aki fizeti őket annak a kivánágát teljesitik.Az igazi közvéleményt a villamoson,buszon ,trolin,vonaton hallhatjuk.Ott bizony Orbánt és bandáját nem nagyon dicsérik.Jelenleg a hatalom minden eszközt megragad,hogy hatalmon maradjon,pl: 10-%-os kedvezmények,tervezett nyugdijas kedvezmények stb.De ez már nem menti őketTulsok sebet ejtettek,tulsok embert megaláztak,sok ember megutálta őket stb!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.