Havasi Bertalan elmondta: Orbán Viktor csütörtökön tárgyal Michel Szulejman libanoni államfővel, Nabih Berri parlamenti elnökkel, és hivatalában fogadja őt Nadzsíb Mikáti miniszterelnök is, akivel négyszemközti és plenáris egyeztetéseket folytatnak. Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára hozzátette, Orbán Viktort egy 36 fős magyar üzleti delegáció is elkíséri, amelynek tagjai főként a vegyipar, az élelmiszeripar és a gépgyártás területén tevékenykednek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@Mobil123: ..." Orbán Viktort egy 36 fős magyar üzleti delegáció is elkíséri..."
miért nem inkább 360 ???és addig,amig a vezír "négyszemközt" tárgyal, addig a slepp elmegy kicsit a tengerpartra nyaralni ???
Mobil123
@hallgatag: Most mé kell ötleteket osztogatni???:-))
hallgatag
@massa: de vissza fognak jönni, egy " stratégiai megállapodással"...pl.hogy sós a tenger...meg szógyártópetike mekkora emberfelettit alkotott, kap még + pár millát prémiumként...
massa
@hallgatag: a gyilkos kiadásáért hány millát kapott ez a rohadék ?ez nem bűn?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.