Jogerősen két év próbaidőre bocsátották Habony Árpádot 2011 májusában - írja a Magyar Narancs. Habony egy házaspárt bántalmazott.

A lap a csütörtökön megjelenő számában írja meg a sztorit bővebben, oldalukon egyelőre egyelőre annyi olvasható, hogy 2011. május 4-én a Fővárosi Bíróság garázdaság vétsége miatt jogerősen két év próbaidőre bocsátotta Habony Árpádot.

A lap ezt a birtokába került ügyészségi és bírósági iratokra hivatkozva állítja. A végzés szerint Orbán Viktor bizalmasát egy házaspár bántalmazásáért ítélték el - írja a Narancs, amely vélelmezi, hogy Habony emiatt nem vállalt formális pozíciót az elmúlt évek során.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Szép egy csapat!! A miskolci takony 1 év alatt a bruttó másfél millióból összespórol 40 milliót( hogy a véletlenül lebetonozott útról ne is beszéljünk),, Szíjrágó petike is csak 4-5 millióval többet tett félre 1 év alatt, mint amennyit megkeresett, Lézerdzsoni fröcsög a külföldre vitt pénzekért aztán kiderül, a gyerekének ÉPPEN véletlenül Svájcban nyitott bankszámlát, Ez a derék jóbarát HŐSIESEN leütött egy 50 éves embert, és hasbarúgta a feleségét, aztán smittpali, semijen zsolt, stb stb stb !!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG !! HAJRÁ MAGYAROK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
atomixer
lehet, hogy orbánt is két tanács közt hasba rúgja. ráférne
Dr. Felipe
Na szép egy főtanácsadó. Kiváncsi lennék miket tanácsol a fényességes csüngőhasúnak ez a vadbarom. Talán karate leckéket ad neki?
coyote3
@marlin: Légy erős cimbora, nem fogsz :)))
marlin
@coyote3: Sajnos!!
Pedig szívesen párhuzamba állítanám a habonyi "kommunikáció" és a NER-társak által itt folytatott kommunikáció hasonlóságát!!
(Szerintem ez vizsgaanyag lesz az ökörkörös agitprop órán!!)
csiroki
@atomixer: De a csúti Puskás pályán tegye,mert tápanyaghiányos a gyep.
csiroki
@Dr. Felipe: Csüngőhasnak annyit ér a karate,mint Mekktolcsinak az 1x1.Oszt jó napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.