"Kizárt, hogy a radikális nemzeti elkötelezettségű, egész testükön Nagy-Magyarország tetkót viselő fiatalemberek körében egyszer csak magától megfogan a jóérzés, miszerint na, eztán szurkoljunk tisztességesen, s elkezdik nevelni a társaikat" - ezt Deutsch Tamás nyilatkozza az FN24 mai nagyinterjújában. A fideszes EP-politikus szerint "ezer kipróbált módszer létezik" a szurkolói mentalitás átalakítására. "A hangadókkal le kell üljön az MLSZ és a klubok vezetősége. Aztán: be kell küldeni például önkénteseket a lelátókra. Angliában megcsinálták, hogy egy csapat kemény magjának tagjai közé beültettek ötszáz lányt. Nem manökeneket, nem hoszteszeket, hanem normális önkénteseket ingyenjeggyel. És onnantól ciki volt állat módra viselkedni, mert jobbra nézett az ultra, csaj, balra nézett az ultra, ott is csaj. Mindenütt csaj... Eleinte biztosan kevés, ha egy „ismeretlen” mordul a másikra, hogy "maradj már, beszakad a dobhártyám a cigányozástól". Hangadók kellenek, akiket hóban, sárban,...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Inkább ne, mert félő, hogy ezek "szurkolók" a "jobboldali kommunikációt" a Fidesz prominensétől eltanulva a nőket (is) hasbarúgdalnák!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@QQCSI: Örülök, ha megnevettettelek...Tompika minden megnyilvánulása okot ad a nevetésre...
QQCSI
@a Pepita: Na, még egy megjegyzés, aztán tényleg húzok:
Azon azért nem tudok röhögni, hogy egy ilyen nímand
milliókat kaszál az Európa Parlamentben...:(
varrólány
Lehet az újabb feleségjelöltet keresi! :-))
ila51
@varrólány: :)) aki élve kikerül ? :)) --- hát ez elég morbid lett
nyanya001
Miért nem a Habonyt küldi oda ?
Ja, hogy egyívásúak... azért nem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.