A kártyák és az ingyenes csatlakozás felajánlásának oka igencsak egyszerű: a szolgáltatók azt remélik, hogy ha a felhasználó már vette a fáradtságot, megadta a személyes adatait, és megrendelt egy ingyenes kártyát, akkor nemcsak az ezzel járó ingyenperceket és sms-eket használja ki, hanem megtartja a kártyát. A felhasználók vándorlásában bíznak Az optimista forgatókönyv szerint az egyszeri felhasználó kér, majd kap egy SIM kártyát, lebeszéli a perceket, ír néhány SMS-t, majd ha már úgyis megismerték a számát az ismerősei, megtartja és újból feltölti azt. Még ennél is jobb számukra, ha például valakinek elege lesz jelenlegi szolgáltatójából, és inkább átpártol a riválishoz. Sokan nem maradnak meg a feltöltő kártyánál, egy idő után inkább előfizetési szerződést kötnek az új szolgáltatóval, amely újabb hűséges klienst halász ki magának. Még ha az előfizetés nem is feltétlenül éri meg a felhasználónak. Valószínűleg ez utóbbi változat járhatott a Vodafone marketingeseinek...

Forrás: manna.ro
Feltöltő: adsl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
ezt a sikeres céget akarja magyar kormány felvásárolni??? érdekes kint minden halad és működik nalunk a Orban kezében minden barnává válik ... nem furcsa? hamarabb lesz náluk euro mint nálunk
adsl70
"Ha több kell, mint az ingyen

Minimális pénzért már jóval szebb csomagokat vehetünk mindkét szolgáltatótól: az Orange 5 euróért 2000 percet vagy SMS-t ad hálózaton belül, megfejelve ezt 100 országon belüli és nemzetközi fix perccel vagy 100 országon belüli SMS-sel.

Ugyanezért az összegért választhatjuk a másik prepay csomagjukat, amiben 2000 perc vagy SMS van hálózaton belül, 75 országon belüli és nemzetközi fix perc vagy 75 országon belüli SMS és 75 MB mobilnet – és ne feledkezzünk meg a nelimiteaza-te.ro szolgáltatásról, ahol magunk állíthatjuk össze a nekünk legjobban tetsző csomagot.

A Vodafone-nak is van 5 eurós ajánlata, ez megint jobb, mint a narancsosoké. A Vodánál ezért az összegért 4500 percet beszélhetünk, vagy 4500 SMS-t írhatunk hálózaton belül, illetve kapunk 100 országon belüli és nemzetközi percet, vagy ugyanennyi országon belüli SMS-t, plusz 75 MB mobilnetet."
jobban megéri a kinti csomag mint nálunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.