Egyházi fölöttesétől kér tájékoztatást az Együtt 2014 debreceni csoportja az egyház egyik diakónusának meglepő stílusú levele miatt. Az egyházközség vezetője a szeretetre hivatkozik, majd bekeményít. A levélváltás előzménye az volt, hogy a szervezet néma tüntetést szervezett a Debrecenbe látogató Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő ellen. E levelet megkapta Debreceni Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Egyházközség, amely nem kívánt részt venni a demonstráción. Az Együtt 2014 föltette a világhálóra a levelezést, így a diakónus válaszát betűhíven közöljük:"Tisztelt Együtt2014, Köszönjük megkeresésüket. Egyházunk 2000 éves tanítása szerint az emberszeretetre épül, így elítélünk mindenfajta(!) kirekesztést. Az Önök nagyon fiatal mozgalma véleményünk szerint Debrecenben nagyon gyéren támogatott LIBajnai Gordon áldásos munkálkodása folytán. Kérjük, töröljék címlistájukból e-mail címünket, mert nem kívánunk Önöktől semmiféle értesítést kapni. Üdvözlettel: Lőrinczi Róbert"

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nálunk az egyházak elsősorban a hatalomhoz hűségesek, és csak utána jön bármiféle erkölcsi példamutatás, vagy emberszeretet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Egyszer Bajnai Gordon megunja a fikázást és akkor olyan perek zúdulnak a nagypofájúak nyakába, hogy arról koldulnak. Akkor lesz majd sírás és fogcsikorgatás...
Bástya Elvtárs
@Horizont: Igen, sajnos ezek mind kapnak állami támogatást!
amaramaistanna
Ez több mint aljasság ettől az "egyháztól"!Úgy vélem,hogy álszent levelük mindent felfed.Lassan ott tartok,hogy szénylnem kell,hogy katolikus vagyok,mert amit egyes egyházak(tisztelet a kivételnek)a vallás,és Isten nevében művelnek ,GYOMORFORGATÓ!Időnként azt gondolom,hogy Isten talán mégsem létezik,mert nem hagyná azt a sok bűnt,melyet a nevében ill.nevének felhasználásával elkövetnek
Dr. Felipe
Csodálkozom hogy Bajnai nem tudta hogy a csuhások sosem lesznek a szövetségesei de most már valószínű hogy világossá vált számára. Bajnainak a tisztességes magyar emberekkel kell szövetséget kötni és nem a talpnyaló csuhásokkal.
amaramaistanna
Most egy kis értelmezés ,görögkeletiegyházas-uramiéknak.Ezt írták:LI Bajnai.Ez pedig a következőt jelenti:A BAJNAI! Persze a szándék nem ez volt,de a fricskázáshoz nem árt egy kis műveltség ,főleg egyháfiaméknál .Bár úgy látom,hogy az ő oktatásukba már betört a fityisz reform.
amaramaistanna
@amaramaistanna: Bocs az elírásért!...szégyellnem kell,hogy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok