Két év és két hónap. Ma ennyit kell várnia egy lassan 72 éves embernek egy műtétre, hogy megszabaduljon a szürkehályogjától. Teljesen érthető, hogy a megrökönyödött kuncsaft csak annyit bírt kinyögni: drága doktor úr, azt még meg is kell érni.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@entero: Az egészségügynek nem lenne szabad a pénzről szólnia, az egészségről annál inkább. (Hippokratészi eskü)Stadionok építése helyett az egészségügyet kellene végre rendbe rakni. Nem a magánrendelőket, klinikákat, hanem az államit. De azt sürgősen, addig, amíg van mit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@marlin: Megfogadtam, hogy levegőnek nézlek, de a családomat megint belekeverted a mocskos kis hozzászólásodba, amit már nem tűrhetek. Arról nem én tehetek, hogy az egészségügyi ellátás milyen színvonalon van, és még egyszer mondom: felejtsd el a fiamat egy életre, mert nagyon ráfázol. Remek képem van rólad, de vannak még arra módszereim, hogy az érdeklődés középpontjába kerülj. Innentől valóban nem szólok hozzád, amennyiben leszállsz rólam, virtuálisan csak szarok a fejedre. Azért ti hárman jó kis triót alkottok, a munkáspárt nem halt még meg, csak átalakult, de hogy ezért még jól is fizetnek, az sem semmi. Egyébként mit jelent az a szó, hogy pozicióiáért? Ilyet nem találtam a szótárban...:-))
marlin
@entero: Mielőtt beviszed a pártirodára, azért harapdáld bele a nevedet!!
A családodat nem én hoztam a fórumra, hanem te, amikor talán "kerék"-nek válsz helyett a Petike kakilási szokásairól tartottál kiselőadást!!
Erről énekel a Republik!!
Ne fenyegess, mert a vége valóban az lesz, hogy nekiszaladsz valaminek, ami kemény és dudoros!!
A képemet nyugodtan rakd fel az ágyad fölé!!
Na, még egyszer te a Petike produktumának azonosításával foglalkozz, ha már ennyire bunkó vagy!!
Veled ellentétben én nem "pátrtoskodom", trióm sincs, és szintén veled ellentétben privát üzenetben sem szervezkedem senki ellen!!
Miért akarsz te belepofázni olyasmibe, ami magas neked, mint nyúlnak a farzseb??
Keress tovább, nehogy hülyén kelljen meghalnod!!
eva1950
Hellcat-nak ... kb. 3 éve műtötték a lányomat egy Orsz.Intézetben, igaz semmi kifogásom nem volt, amúgy jó nagyon jó a véleményem, kivéve, hogy du. fél négykor operálták, másnap meg még az ebéd időt sem várhatta meg az ágyban, felvágott nyakkal, a hónalján is hét öltéssel szevasz, tavasz, aztán elszámoltak rá 7 napot, rettegtem, nehogy nekem kelljen vállalnom a felelősséget, ha elfertőződik a seb, nekem kellett kezelni a varrat szedésig, még fájdalomcsillapítót sem írtak fel, ezen is, hogy nem kellett kötözni, fertőtleníteni, gyógyszer, s egyebek, amiket ők felszámoltak, gondolom, nekem került napi 3200 Ft-ba csak az öntapadós, sebre tehető tapasz, melyet még át kellett kötni gézzel, mert nem tapadt, nyilván ideges az ember, ha a gyerekének egy kütyüt operálnak a testébe, meg az agyig drótokat, e mellett epilepsziás, mi van, ha kap egy olyan rohamot, amiből amúgy egy nap akár 32 is volt, van, szétszakad a varrat, na és legyen a mi gondunk, azért ha nem látom a két szememmel, még a földön is feküdtek matracon, annyira sok a beteg, én a SEgyetemen dolgoztam, mi is kifizettük a vizit díjat, amit tisztességesnek tartottam, volt, amikor a vizit díj csak a lányomnak, le sem írom mennyi pénzembe került, volt, hogy egy nap három helyen is voltunk ... mégis sok olyan dolgot kellett lenyelnem, ami nem ment le a torkomon ...
eva1950
igaz, sok a műtétre a várakozás, az is, hogy aki előre tud adni paraszolvenciát, ők azonnal is akár sorra kerülnek, meg a sok ismerős, annak az ismerőse, meg aki elintéz valamit, amit ő nem tud, szóval itt is a sógor komaság a sorrend.
Egyébként a lányomnak is szürke-hályog van mindkét szemén, hamarosan mi is elkezdjük a tortúrát, mi előnyt abban élvezünk, már amennyiben ez élvezet, hogy epilepsziás, annak is a legsúlyosabb formája, ezért nagyobb odafigyelést, nagyobb szervezést igényel a műtét, az agyműtét elmarad, mert nem lehet vissza szocializálni sem tanulás, sem munka, sajnos a kóma után ... na 6 éve szinte az egészségügyben lakunk, hát ha valaki, akkor én sokat látok, tapasztalok ott, siralmas, de azért azt el kell mondanom, hogy ember legyen a talpán az az orvos, aki bírja, sőt még rendesen ellátja a beteget, betegeket, mert kérem tisztelettel annyi a beteg, de annyi, elképesztő, az orvos meg kevés, ezért is kellene nekik rendes,busás fizetést adni, hogy ne a spórolással, 6 helyen vállaljon munkát, ügyeleteket, hanem a tudomány oltárán tudjon orvos lenni és gyógyítani, róluk sosem beszélnek, csak szidják őket, nem ott fent kellene a millákat osztogatni egymás között, hanem többet törődni az egészségüggyel.
entero
@marlin: Kínodban már csak Petike produktumáról tudsz írni? Egyébként már ő is neked szánta... A nagyobb gyerekeim meg csak jót nevetnek az erőlködéseiden. A képedet meg nem rakom fel az ágyam fölé, nem szeretnék rosszat álmodni. Egyébként bunkó az te vagy, és hülyén sem én fogok meghalni. Egyébként mit jelent az, hogy"pátrtoskodom"? Meg az, hogy "válsz helyett"? A Republic meg nem k - val írja a nevét. Jól tennéd, ha kicsit átvennéd a magyar helyesírás szabályait, és utána kezdenéd a kioktatást. Na, ennyit foglalkoztam veled összesen, a továbbiakban nem is létezel számomra. Jó éjszakát!
marlin
@entero: Te szegény!!
Nekem nincs miért kínlódjak!! Az csak a pártidiótknak adatik meg!!
Gondoltál már arra (te szegény), hogy "kedvencemtől", a ti Schmitt Pajátoktól vettem helyesírás órákat, meg még diplomát is??
Na, mindegy, elárulom neked, - ha magadtól nem sikerült rájönnöd,- hogy "melléütötteml!! Most mi lesz?? Nem ehetek nyáron fagylaltot??
Valóban arra sem jöttél még rá, hogy téged nem helyesírásból "oktatgatunk" (nem ketten-hárman, hanem más sokan) hanem erkölcsből, morálból, etikából és tisztességből, emberségből?? A gyerekeidet is inkább ezekre, meg jómodorra, illemre taníthatnád!!
Ezeket nem lehet pénzért megvenni!! Vedd már észre!! És keress, ne kelljen hülyén meghalnod!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.