Filmet készített az MSZP - a párt véleményét tükrözően - az ország állapotáról és az Orbán-kormány hároméves tevékenységéről. A Magyarország ma című alkotást vasárnap mutatták be újságíróknak az egyik budapesti moziban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Horizont: Ez tényleg szánalmas, hogy minden fidióta jobban tudja, hogy mit csinálna Bajnai hatalmon, mint Ő maga.
Ráadásul a fantazmagóriájukat tényként vezetik elő.

Viccesek, nem kicsit, nagyon is.:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@entero: "Gondolom, neked semmivel nem lesz nagyobb kereseted, ha leváltanák a Fideszt. Akkor meg miért ez a nagy gyűlölködés a részedről? "

Ez a fenti szösszenet sokmindent elárul politikai rövidlátásodról, melyet csupán az anyagiak mozgatnak és semmi más az ég világon.
marlin
@Dr.luigilongo60: Ha lecsukják a csüngőhasú pávatáncost barátját(?)
a zsákmányszerzőinek is beszűkülnek a lehetőségei!!
SCC Company, L.L.C. pedig az "üzletért"' és nem egy " egy megrögzött, hülye Fideszes"-ért hozta ide a tőkét!!
kengyefuto
@dzurinda: Az ország 85%-a szeretné!!De az enteró-nak persze nem smakkolna!!Bár e4lkotyogta már itt,hogy neki különösebb gondot nem okozna,mert kivinné az állítólagos vállalkozását külföldre!! És persze ott adózna,ide pedig csak költekezni járna. Na,ez ám a cinikus,felfuvalkodott burzsuj eszme!!
kengyefuto
@entero: Visszanyal a fagyi?? Fordul a trend?? Már éppen ideje van!!Minden normális ember tudta már régóta,hogy a gátlástalan Gyurcsányozás, libajnaizás,komcsizás,pofátlan rágalmazás,előbb utóbb vissza üt! Hát itt is van és ez csak szaporodni fog!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.