Még az is probléma az államosított iskolákban, hogy ki fizeti a fénymásoló gépet - két hónapja vette át a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) az eddig önkormányzati kézben lévő közoktatási intézményeket, de a szakszervezeti vezetők már azt is nagy eredménynek tartják, hogy a kormány belement, hozzászólhassanak a KLIK szervezeti- és működési szabályzatának (SZMSZ) kialakításához. Igen, jól értik: a 120 ezer ember munkáltatójaként az ország legnagyobb foglalkoztatójának számító KLIK kidolgozott működési szabályzat nélkül kezdte meg működését.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Nem véletlen, hogy annak idején a honlapja sem működött a KLIK-nek. endresy.blogspot.hu/2013/01/nincs-kik-honlap.html
Egyszerűen nem volt tartalom, amit mögé tettek volna. Viszont szmsz nélkül a munkaköri leírások sem értelmezhetőek.
De legalább Hoffmann szerint semmi baj.
IQrájderöcsém
Izgi ez a cikk: a technikai dolgozókat ugyanis nem a KLIK, hanem az önkormányzat vette át ott, ahol megtartották a működtetést. A pedagógusok és a ped. munkát közvetlenül segítők kerültek át minden esetben a KLIK-hez. Úgyhogy ahol a KLIK-hez kerültek a technikaiak, ott pont nem merül fel ez a probléma :)
IQrájderöcsém
Azt mondták, hogy azért kell állami fenntartás, hogy egyenlőek legyenek a feltételek.
Hát nem azok! 2 éve elvette az önkormányzat a kafetériánkat, nem is kaptuk vissza. Akik viszont eddig is kaptak, azok továbbra is kapják. Hol itt az egyenlő feltétel??
bretagne
Ez várható volt. Nem lehet ilyen hebehurgyán csinálni valamit. Ezek semmit nem gondolnak át, hatástanulmányokat nem végeznek, senkivel nem tárgyalnak. Mintha mindenhatók lennének. Pedig nem azok. Mikor látják már be?
adsl70
semmi nem működik ezen ki csodálkozik? allami kórházba nem tud menni vidéki, mert nincs munkás- nővérszállás, magancégnél ez is megoldható .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.