Ha Bartók Béla ma születne Nagyszentmiklóson, akkor az MSZP szerint nem lenne magyarnak tekinthető - írta Vásárhelyi Gábor, a zeneszerző szerzői jogainak örököse. "Ne bolygassák békés nyugalmát azzal, hogy saját céljaikra a politikába rángatják" - fogalmazott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
De finnyás lett hirtelen mindenki, mintha a mai MSZP egyenlő lenne Rákosi pribékjeivel, no meg Kádár kegyeltjeivel.
Nézzenek már magukba is egy kicsit, oszt próbáljanak meg egy kicsit elgondolkodni azon, hogy milyen "nyomorúságos" életük is volt abban a "vérzivatarban".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodo571031
Ezt már nem bírom idegekkel le is megyek a sarki becsületsűlyesztőbe és kikérek Magamnak egy pálinkát sörrel.
kamazuka
@dodo571031: Már be is dobtam egy felest!
tűzróka1939
Utalgatnak itt arra , hogy az MSZP az MSZMP utódpártja . Hányszor de hányszor . Viszont azt a világért sem ismernék el , hogy a fidesz tele van mszmpés kiszes titkárokkal , tagokkal sőt van köztük olyan is aki az mszmp kb -ban is benne volt . Ezek a tiltakozó vakondokok nem tudnak gondolkozni , Hol is keressük a múlt rendszer embereit ? Hát a FIDESZBEN !!!
Mobil123
@tűzróka1939: De annak a Fidesz a neve, és nem MSZP. És Te is tudod, hogy az elitnek szita az agya. Folyamatosan szitálják az infót, és csak az akad fent a szitán (agyukon!) akiknél ép lelhet nyalizni, markukat tartani.
kukac50
Azzal vannak elszédülve,hogy nem kértek engedélyt a képek, részletek felhasználásához.
A Fidesz kitől kért engedélyt,Bajnai Gyurcsány arcképének a buszokon történő reklámozására.
Amit Ők csinálnak az nem baj de ha ugyanazon módszerrel dolgozik az másik párt arra már mindenkit felszólítanak,hogy tiltakozzanak ellene.
Az MSZP-nek ,meg a másik pártoknak javasolnám,menjenek el szegény emberekhez akik semmi pénzt nem kapnak,mert a 3 hónap munkanélküli segély már nem jár.
Vagy azokhoz akik kénytelenek 27-30 ezer forintból nyomorogni,vagy a kirostált rokkantakhoz. Esetleg olyan rokkantakhoz akiket véglegesítettek és át rakták segélyre.
Ezek az intézkedések híven tükrözik a Fidesz hozzáállását.
De elmehetnek ahhoz a bányászhoz is aki 9 hónapja nem kap egy forintot sem.
A közmunkások is reklámoznák a Fideszt,miért nem használja ki az ellenzék?
Pisti271
Hajrá tiltakozók!
Egyre több ingyenreklámot csinálnak a filmnek. Sokan csak azért nézték meg, hogy eldöntsék jogos-e a tiltakozás. Bartók követendő példamutató nagy magyarként tűnik fel.
Tessék tiltakozni ellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.