Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke három pontból álló javaslatot juttatott el a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz (NGM) az árfolyamgát konstrukció vonzóbbá tételére - írta a portfolio.hu szerdán a felügyelet szóvivőjére hivatkozva.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Lehet, hogy nem is az árfolyamgátra volna (van ) szükség, tisztelt Elnök úr, hanem a magyarországi bankok által Európában egyedülálló módon alkalmazott banki indexálási trükkjeinek visszamenőleges és végleges megszüntetésére! A "devizahiteles" ügyfelek teljes kártalanítására, a korábban kétoldalúan - bank és ügyfél között aláírt szerződésben foglalt havi törlesztőrészletek visszaállítására és a szerződések tisztességes betartására van szükség! Elnök úr! Kérem, hogy olvassa közgazdásztársai - Makkos Albert, Lentner Csaba, Lóránt Károly, Róna Péter közgazdászok és Dr.Pásztor Pál ügyvéd úr banki trükközések tárgyában, a nem is létező svájci frank hitelezéssel kapcsolatos munkáit! Legalább 40-50 olyan szakmai tanulmány van birtokomban, melyet fentebb nevezett szakemberek jelentettek meg különböző napilapokban, mely mind azt bizonyítja, hogy a magyarországi bankok Európában valóban egyedülálló módon vezették meg ügyfeleiket, mint ahogy azt Dr. Róna Péter is többször elmondta: a bankok hibás terméket hoztak forgalomba.Akkor még Róna dr. finoman is fogalmazott, mert egyébként ezt egyszerű köznapi nyelven: banki csalásnak nevezik! Mi a véleménye T.Elnök úrnak a Ptk. 209. §-nak "A" pontjának (1) és (2) bekezdésében foglaltakról és a másik kérdés pedig az: hogy hol volt a T. PSZÁF akkor, amikor a magyarországi bankok elkezdték ezt a tisztességtelen üzletet. Ugye Ön is ismeri Christian Wulff német szövetségi elnöknek a Lindauban, a Nobel-díjas közgazdászok előtt elmondott beszédének lényegét? Ha igen, van-e remény arra, hogy Ön hivatalból fogja kezdeményezni a banki indexálási trükk visszamenőleges és végleges megszüntetését, továbbá a banki, e témában károsultak teljes és visszamenőleges kártalanítását?!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.