Megbírságoltak egy 24 éves nőt a rendőrök a Rókusi körúti Tescóban: ételmaradékot kért el, amelyet aztán megevett – írja a Délmagyarország. . "Február 27-én vásároltunk be a családdal a Rókusi körúti Tescóban. Fizetés után az éttermi részre mentünk. Letettük a csomagjainkat az egyik asztalnál, majd sorba álltunk. Mire visszaértünk, azt láttuk és hallottuk, hogy két járőr helyszíni bírságot szab ki egy éppen étkező fiatal nőre. A bírságolás után megfordult a síró asszony, és döbbentem láttam, hogy az egyik karja félig le van vágva"

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Itt álljunk meg egy röpke szóra!
Ha valaki étteremben eszik, mindaadíg az övé a maradék, amíg a pincérrel el nem viteti!
Ha valaki gyorskajáldában eszik, mindaddíg az övé a maradék, míg ő a gyűjtőbe nem dobja!
.
Személy szerint én azt tartom: nem nézze ki némán a számból az ételt, hanem - mivel kidobásig az enyém - kérje el!
Ezt tette ez a szegény nő is. Nem elvette más elől az ételét, nem erőszakoskodott, hanem egyszerűen elkérte azt, ami aztán kidobásra került volna.
Lázár (nem a bibliai! - mert Ő megérdemelte/kiérdemelte a feltámasztást) szavai sejlenek vissza: "Akinek nincs semmije, annyit is ér!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
Aki ételt kér ,annak mindig adok.Aki ott tart,hogy ételt kér idegentől,annak már nincs vesztenivalója,az a nyomor.Lehet hivatkozni rendőrökre,szándékosságra,nyerészkedésre,
még okoskodni is lehet a Lexusból. Szórakozásból senki nem kéri el a másik ételmaradékát.
Némó Matróz
A Drótosunk megsértődött :)
Úgy kell neki!
Majd megbékül.
Dr. Felipe
@Némó Matróz: Én nem emlékszem hogy valaha is sértegettelek volna téged, úgyhogy te se tedd. Köszönöm.

Én továbbra is úgy gondolom hogy nem viccből kéregette az ételt hanem azért mert éhes volt. Amúgy az étel úgyis a kukában landolt volna. Továbbá azt sem gondolom hogy szándékosan vágta le a karját hogy több segélyhez jusson mert akkor nem szorult volna rá a kéregetésre. Aki meg ez miatt kihívta a járőrt annak meg azt kivánom hogy nyomorékon élje le az egész életét. Ennyi.
dr. prédikátor
Remélem, hogy aki kiszabta a birságot, ugyanúgy fog éhezni mint az a nő aki elkérte a maradékot.Polgárbarát rendőrség igaz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.