Az agresszió nem elfogadható eszköz - kommentálta a Fidesz azt, hogy csütörtök délelőtt tüntetők hatoltak be a párt budapesti, Lendvay utcai székházának udvarára az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakozva.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az agresszió nem elfogadható eszköz - kommentálta a Fidesz...
és tökön rúgták a fiatalembert !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Mindegy, minek az apropóján, de szinte minden nap kiadnak egy bajnais közleményt. Tegnap is, ma is, holnap is lesz, az tuti.
nyanya001
Az agresszió nem elfogadható eszköz - kommentálta a Fidesz...
és tökön rúgták a fiatalembert !
szaboria1
Ez tetszik nekem, hogy Kocsis Máté mint polgármester pont ott tudott lenni a Fidesz székháznál. A kerületet akkor ki is vezeti igazából?
sport50
pont ők mondják ezt,mikor a vezér mindent csak erővel tud,és akar véghezvinni!!!
szaboria1
@csikknorisz: Még nem jöttek rá a nagy Fideszesek a Kádári rendszerben is állandóan a Hazafias Népfrontot emlegették és a választásokon mindig győzött is. A sokat hangoztatott nevet X-k az emberek sokasága, akik nem foglalkoznak politikával csak nap mint nap hallják az illető nevét.
dzurinda
@bretagne: "Nem tudom, honnan vette a képviselő, hogy Bajnai áll a háttérben."

Teljesen mindegy, honnan vette. Az a 1,5 millió ember, aki mindent elhisz a Fidesznek, ezt is elfogja hinni, aztán boldogan fog jövőre is Orbánra szavazni. A többi ember meg kit érdekel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.