A Fidesz szerint Bajnai Gordon emberei, magukat civilnek mondják, az LMP volt sajtófőnökén keresztül riadóztatták a médiát. Bajnai szerint neki semmi köze hozzájuk, Gyurcsány pedig hiába akarta, hogy köze legyen hozzájuk. A székházas akciót egy sötét pincében szervezték nagy titkokban, de egyáltalán nem úgy tervezék a csütörtöki napjukat, mint ahogy alakult.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

119 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Egy normális alkotmányt nem módosítana két év alatt négyszer.
Egy normális demokráciában az alkotmány nem arra szolgál, hogy a hatalmon lévőknek korlátlan hatalmat biztosítson, hanem az alkotmánynak kell biztosítani a hatalom kontrollját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
...csak a szokásos arrogáns és ostoba hatalmi paranoia... csak hát elég szomorú hogy ehhez kell szokni... gusztustalan ország ez... elkeserítő hogy azzal vert meg az isten hogy ide születtem...
kerék
@hüm:
"...gyere egy talira, értékelem a bátorságodat"
Na igazi fideszes kistáska vagy öregem, egyből a lényegre mész, gondolom "jól el akarsz verni"..kár, hogy nem fog összejönni.
Mondjad merre élsz, majd meglátogatlak.
orogordog
@nahát: Magad fajtát a törvénnyel ellentétes módon is elehet tenni az útból.
orogordog
@nahát: Valóság, igazság az nálad nem érték, csak úgy van. Le van [email protected] Orbán és Bajnai is, de a nép rablás az nincs (nálam és épeszű embereknél), ahhoz miért kel új alkotmány.
nehogymá
@nahát: a fidesz nem volt hajlando tudomásul venni egyik elvesztett választást se.miröl tetszik beszélni?
coni
Selmeczi olyan sötét, hogy összekeverte a székháznál tüntető fiatalokat az éhségmenettel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.