A magyar alaptörvény küszöbön álló módosításáról beszélt Orbán Viktor miniszterelnökkel telefonon pénteken, a délután folyamán José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke - értesült az MTI.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azért azt ne várjuk, hogy az EU fogja elzavarni a vezért... ez utópia. Legfeljebb persona non grata lesz (ha még nem lenne az eléggé), akihez csak akkor fordulnak majd, ha már nagyon muszáj.
Magam elé képzelem Viktorovics arcát, amikor az újraválasztásához egyes országok vagy közösségek vezetői nem gratulálnak; ez persze nem fogja meghatni hiszen szerinte mindig a másik a hülye. Lesz majd persze, aki gratulál, mert mindig van ilyen, még új testvérnépeink is születhetnek nagy hirtelen például Ázsiában (Indonézia, Libanon) aztán majd büszkélkedik azokkal.
De őnála a nyomásgyakorlásnak semmi értelme sincs, ha Barosso sokat telefonálgat még neki, akkor előbb-utóbb ő is el lesz küldve a vérbe.
- Vegye tudomásul, hogy az ön kormánya, a választási eredménye, alkotmányos hatalma mind-mind illegitim!
- Nem, nem az - mondja majd csendesen, és leteszi a telefont.
És az ilyennel mit lehet csinálni? Magától soha nem tűzi ki a fehér zászlót, inkább magával ránt mindenkit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
loboncos
@A Tündik bündije: ne arcátlankodj ennek pofája van bocs.
Január
" Magyarországnak pénzbüntetést kell fizetnie, és erre a költségvetésben nincs elegendő elkülönített forrás, akkor ennek fedezésére külön "hozzájárulást", a bizottság értelmezése szerint adót lehet kivetni."
Ühüm, szóval együtt sírunk, együtt nevetünk? Tehát a nem Eu konform intézkedések esetén bünhődik az egész ország,? Jó lenne már, ha ennek az országnak felelős vezetői is lennének, és ne kennének el a felelősséget.
Bűnhődjön az, aki bűnös!
Január
@Január: Ez utolsó két mondatot foglalják az alkotmányba!
loboncos
@Dr. Felipe: lehet hogy távszopacs volt!?
hallgatag
A cikkel kapcsolatban ajánlom az ATV mai " csatt!" cimü müsorát !!!
www.atv.hu/müsorok / csatt...20:45

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.