Amit a Fidesz csinál, politikai szélhámosság. A kormány évek óta arra játszik, hogy azt az adót, amire szüksége van, másokkal szedeti be, ő pedig úgy tesz, mintha csak adna – mondja Bajnai Gordon. Szerinte intelligens államra van szükség, amely különbséget tud tenni a különböző társadalmi csoportok problémái, igényei között. De beszél másról is. Például arról, hogy mihez kezdene a fideszes oligarchahálózattal? Hogyan előzné meg a Class FM-Neo FM-szerű mutyikat? Mit gondol az ellenzéki előválasztásról? A nemsokára párttá alakuló Együtt 2014 választói mozgalom társalapítóját KRUG EMÍLIA kérdezte.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@scandináv: Nem rossz ötlet. Bajnai álljon be a kapuba, Orbán pedig lőjön. Ha gól, Orbán nyert, ha nem, újra kell rúgni...:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
... majdnem úgy olvastam, hogy Obamát!:-)
entero
@marlin: Nem megyek bele megint veled idétlen beszélgetésbe.
nmaria
@csiroki: Most már baloldali?- eddig szakértő volt vagy mégsem?
csiroki
@entero: Én sem tartom a focit országsors fölött döntő sportnak /a Me.-ünk sajnos igen/ a"mi" nagy döntésünk legkésőbb 2014-ben jön el.Remélem még megérem!
csiroki
@nmaria: Nem!Nem valószínű! Az nem baj,ha nem,csak az a lényeg,hogy jó partner legyen.
marlin
@entero: Na,
már itt is tudják, hogy kissé idétlen vagy!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.