A Lendvay utcai csata emlékének feldolgozása még javában zajlik a Fidesz székházának elfoglalására, és a véderőként odahívottakra emlékezve. Ami ezzel kapcsolatban szinte biztos, az az, hogy a Békemenet riasztott résztvevői nem voltak sem békések, sem menetelők. Az utóbbiért nem nagy kár, míg az előbbi inkább már csak egy újabb állapotjellemzője annak a szerveződésnek, mely a béke jegyében folytat harcot a Fidesz ellenzéke ellen. Ennek kapcsán egyelőre még az sem kizárt, hogy a nagyobbik kormánypárton belül valami tartós kommunikációs zavar alakult ki.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kengyefuto
Fogy a fidesz tábora!Folyamatosan fogy!! Lassan már csak a trottyos impotens zombik és csókos, banyatankos matrónák maradnak akik igencsak agresszív teremtmények!! Még a kendó habonyt is megtámadják ha rabolni akarnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok