Orbán Viktor - miután előzőleg telefonon felhívta őt José Manuel Barroso - levelet küldött az Európai Bizottság elnökének. A levélben, amelyet Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke juttatott el szombaton a távirati irodához, a kormányfő kifejezte örömét amiatt, hogy lehetősége volt személyesen tájékoztatni Barrosót az alkotmánymódosítási eljárásról és a módosítás tartalmáról. Megerősítette, hogy a magyar kormány és a parlament teljes mértékben elkötelezett az európai normák és szabályok mellett, és - mint írta - biztosítja a bizottsági elnököt arról, hogy ez az elkötelezettség az alaptörvény módosítási eljárásában mindvégig tükröződni fog. Orbán Viktor kifejezte abbéli meggyőződését, hogy számíthat José Manuel Barroso személyes támogatására és az Európai Bizottság együttműködésére.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kengyefuto
@coyote3: Biztos,hogy nem! Habony ezt ököllel és lábbal intézné!!
kengyefuto
@ballago987: Ezért szükséges a balodali, totális összefogás,hogy meglegyen a 2/3. Ezután, jöhet az "egészpályás" elszámoltatás!!És ahogy érezhető volt,Mesterházyék meg is fogják csinálni!! Ezért a nagy nyüszítés a Lendvai patkányfészekben!!
kengyefuto
@kengyefuto: És vajjon,mit írt a levelében?? "Elnök úr! Ne azt nézzék amit mondok hanem,amit teszek!"Hát ezért jött a salleres koki,tockos kőrítéssel!
kengyefuto
@Pisti271: Háháthát...eztet a zemberek akarják eeeeeeeenök úr!!A zemberek hataamaztak főőőő rája!! Én csak aztat csinállom amit a mélymagyar póóóóóógárok akarnak!!
DR Eric CARTMEN
Szép jövőről meséltél folyton,
Meg hogy a sok munka meg siker,
Eljátszottál mindent, ami fontos,
Időd lejárt, nem ismered fel.

Hazugságok árnyékában élni,
Neked ez már fárasztó teher,
Próbáld meg elfogadni tőlünk,
Időd lejárt, nem ismered fel.

De hagyjuk, már nincs türelmünk hozzád,
A mi jelszavunk rég megváltozott.

Én mondom el, amire vágyunk,
Én mondom el, amire mindig vágytunk,
Én mondom el, tűnj el, tűnj el,
Már eleget láttunk.

(Edda művek: Főnök voltál, 1989)
rosalinda57
Az Unió is sejtette, hogy Orbán példabeszédei ( megjegyzem remekül sikerültek !) mögött nem a valóság húzódik meg. Sőt igazából hatásos, de - tartalmatlan. Vagyis az Uniónak is elege van a félrebeszélésből és a sikert hajhászó, de végeredményben teljes kudarcot jelentő politikából. Matolcsy jegybanknak való kijelölése a biztosítékot is kiverte az Unióban. A hazugságokat külföldön sem szeretik, aki hazudik és nem korrekt, annak előbb-utóbb mennie kell !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.