Összesen több mint nyolcszáz illegális partfeltöltést és bejárót kell felszámolnia a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóságnak a Balatonon, a munkálatok költsége meghaladhatja a 400 millió forintot - mondta el Csonki István igazgató....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kengyefuto
@aborisz: Te is éppen olyan laikus vagy,mint a csizmás kond!!
Csizmás Kond
@kengyefuto: A tó a legmagasabb vízszint esetén is körbejárható kell legyen mentés partjavítási munkálatok meg egyéb hasonló okok miatt, tehát maga a tóval senki nem tud határos lenni. Stéget bérelhet esetleg építésre is kérhet engedélyt amire bért fizet.
aborisz
@kengyefuto: Kár volt hozzá szólnom a témához , Azt az illegális meder feltöltést vagy stéget valakik alkották. és nem egy vagy kettőről van szó hanem 800százról ! Azt pedig nem egy napalat hordták össze! Hol voltak az illetékesek!!Azt a 400milió Ft pedig ki kell valakinek fizetni! Én sejtem hogy kinek ,mondjuk azt az adómból! Felelős meg megint nem lesz! Tudom laikus vagyok ! Fizess MARHA!
madlaci
@Csizmás Kond: azért irtam, hogy a szemben lévő, (mármint a stéggel, stb szemben)
kamazuka
@aborisz: Meg kell hogy nyugtassalak ez jól látod!
A jog, akkor egyértelmű.ha adóznod kell.
Ha rokonodat gyilkolják, akkor a jog már magyarázható forgatható, képlékeny!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.